prutt.

förlåt för dålig uppdatering men har varit o gjort massa saker osv så har inte haft tid för ngn data just nu.. men ikväll kommer jag hem och då jävlar! :) pussochkram <3

väntar!

Nu väntar jag på att alla ska komma ner till centrum eftersom vi ska till skavlöten.. det blir jag och ngr brudar! :) nu håller alla på o går mot centrum men eftersom jag har moppe så slipper jag börja gå hihi!
jag saknar min lillasyster vicy enormt mycket och vill att du ska komma hem NU! saknar sommaren -08 då det var du och jag emot världen, lova mig att det blir samma sak när du kommer hem? jag älskar dig mest!

skavlöten imorgon!

idag kom alla som följde med på nova lägret hem, och äntligen fick jag träffa sara o daniella igen.. det var roligt! har ju inte träffat dom på en vecka fan. men vad händer imrogon då? själv så ska man till skavlöten ngn som ska med o bada o sola o hare roligt? :D

roligaste låten! :D

igår när jag var med Sazz satt vi lite på youtube o hittade roligaste låten!


kvällen!

Denna kväll har jag varit med min sötnos sazz, vi gjorde inte så mycekt åkte och hämtade henne och senså åkte vi moppe runt lite, men det är ju så jävla dött :o fan har allt folk tagit vägen? aja, iaf senare åkte vi hem till henne och nu har jag kommit hem igen, jag älskar dig sazz!


.........

Bli inte glad om han smsar. Bry dig inte om han ringer. Gå inte och längta tills han ska höra av sig igen. Det är att hoppas på för mycket. Har du inga förväntningar kan du inte bli besviken. Klandra inte dig själv om något går snett, lägg skulden på någon annan. Det man inte vet lider man inte av. Bli inte ledsen om du ser honom med en annan, bit bara ihop. Ingen ska få dina kinder att bli våta av tårar, få dina ögon att bli röda och svullna, få dig att skaka av utmattning när tårarna håller på att ta slut, du ska inte behöva gråta dig själv till sömns när han sover med ett lyckligt leende på läpparna. Ingen ska få ta ifrån dig din stolthet, någonsin..

önskar det var så lätt, skulle ja se dig med någon annan vet inte vad jag hade gjort. jag skulle bli överlycklig om han hörde av sig till mig, lägger all skit på mig själv för vet att det är jag som gjort fel! gråta det är det som gör så jag mår bättre få ut allting, usch önskar jag bara kunde skita i dig eller alltså ah, inte ha känslor för dig! till slut kommer jag komma över dig eller? kommer jag alltid älska dig? du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt liv, hjärta.. Kommer aldrig glömma den fina tiden vi hade tillsammans, visst vi hade våra bråk men vi hade våra mysiga stunder också! jag finns här i alla lägen!

tröök

idag har jag träffat malin det var ett jävla tag sen vi sågs! :) det var roligt.. det har inte hänt ett skit idag alltså, prutt jag har trååååååkigt! någon som vill leka? :D

borta bra, hemma BÄST!

nu har jag kommit hem igen efter 6 dagar tror jag det blir, jävligt skönt har ju faktiskt haft min hemlängtan lite.. okej men iaf,

dag 1: Vi åkte till borlänge när vi kommer fram till borlänge stog det skyltar, gångbana eller buss och becca säger ska vi ta bussen och jag tänker ju men det kan ju inte vara så långt att gå så vi börjar gå och vi insåg att vi skulle ta bussen. dröjde oss ett jävla bra tag det var kanske en mil emellan och det var ju SJUKT varmt och vi hade ju värsta packningen, aldrig mera så där mycket packning.. vi kommer fram till campingen och tänker ÄNTLIGEN kan vi sätta upp tälten o ta det lugnt o sätta oss i skuggan, men nejnej det gick ju inte för då skulle man stå i en jävla kö till banden först sen skulle man stå i kö så att dom kollade vad man hade med sig så man inte hade med sig glasflaskor osv sen kommer den där jävla campingkön, vi fick stå och vänta i en campingkö i 3 jävla timmar och jag lovar er det var segt. DET VAR VARMT! vid 12 tiden fick vi up tälten o då kollade vi runt lite sen gick vi och sov vi var ju helt jävla slut efter den dagen!

dag 2: vaknade tidigt av att det kokade i tältet solen lyste mitt på det, vid halv 8 var det bara och kliva upp o käka frulle.. vi gick runt kollade lite o gick till bajamaja inte det mysigaste men vafaan ibland måste man lida lite. men iaf vi är påväg till bajamaja så kommer det fram en brud till becca "jävlar vilka tuttar får jag känna" och hon kände på dom.. sen när vi kommer ut från bajamaja kommer hon där igen o e skit full o säger till hennes två kompisar o så säger hon kolla vilka jävla tuttar hon har, då står frida, freddi och alex o tar på hennes tuttar dom var faktikst jätte trevliga. efter det börjar vi dricka o är fulla o glada hela dagen och freddi kommer fram till oss och säger att en kille går o samlar på hår så vi låter han självklart klippa av en bit av vårat hår.. vi gjorde egentligen ingenting den dagen utom att vi umgicks med märsta folk o några solna folk göteborgare o sollentuna folk, det var mysigt det. satt utanför några solna brudar mot kvällen för dom hade "fest" och då kom det en massa folk och sjukt trevliga var dom och det visade sig att en av dom kände ngr av mina kompisar, lite coolt sådära^^

dag 3: ja då var det onsdag och vad hände då, kommer fan inte ihåg så jävla mycket alltså... vi festade iaf igen som vanligt hehe. vi vaknade iaf tidigt och sen fick vi iden att vi tar med oss sovsäckarna o lägger oss i skuggan o sover lite och det var sjukt skönt, tror vi gick o shoppade lite på willys den dagen också. men hände iaf ingenting speciellt i think! :)

dag 4:
vet iaf att jocke ifrån sandviken hade kommit o vi skulle gå o kolla på nå jävla band men nej då var det i öltältet o man behövde vara 18 år baaajs på de! men vi var ju fulla o glada o vi tänkte ju att ja går o äter langos, ÅÅÅÅH så jävla gått har ätit de två ggr under festival tiden men fan ksulle kunna leva på det, det såg skit äckligt ut men så jävla fucking gått alltså på riktigt! aja men iaf, vi kom ju då inte in o ja o becca tappade bort varandra fulla som vi var jocke gick in o kollade på dom sen efter ett tag hittade jag och becca varandra o stog o väntade på jocke, sen kom jocke whohoo då gick vi ifrån festivalområdet påväg till campingen vi sätter oss ner o jag tappar min telefon :o inte bra alltså, men märkte det ju inte direkt utan när vi var på campingen o sitter vid jockes tält o umgås med ngr trevligt folk vi går o letar o jag får ju panik, inte min telefon o mitt simkort och tänkte det får inte vara sant, men sen efter vi hade gått o letat så gick vi och la oss.

dag 5: vi vaknade o vi går o lägger oss i skuggan åh, det var ju bara så skönt sov hela dagen i skuggan sen ringer de på beccas telefon o hon svarar och då säger en kille "jag har hittat en telefon" becca säger "okej" hon trodde det var en kille ifrån sandviken så säger becca "ska du säga nå mer eller jag ligger och sover" då säger han "jag hittade en telefon igår" då fattar hon att det är min telefon jag blir helt jävla överlycklig alltså becca ringde skrev sms "den som hittar den här telefonen får 100kr i hitelön" dagen efter ringer en kille jag får telefonen o becca säger "vi har inga 100 kr" då säger han "jag som är fattig" men han  fick en cigg ist och han hade fan använt min telefon... haha lite synd om snubben men han hade fan använt min telefon jävla stjärt! men där på kvällen gjorde vi samma sak som alltid vi drack o hade det roligt och vi skulle kolla promoe också men nej så vart det inte men vi gick och kollade nå annat skit som sög enligt mig men inte enligt becca o ja trodde jag skulle dö på riktigt alltså :o dom var ju som jävla hundar hela jävla bunten..

dag 6: vi orkade inte mera o vi fick hemlängtan osv så vi åkte till sandviken o vi kom hem till beccas pappa o då äter vi mat o herrejävlar vad gott det var vi hade ju inte ätit ngnting på hela jävla dagen! vi gör makaroner med hamburgare o jag lovar er det var de godaste jag ätit på hur länge som helst... efter det går vi o lägger oss o kollar film o självklart så somnar vi sen vaknar jag av att ngn står o bankar på beccas jävla dörr då är det jenniefer som kommer över och ja som ville sova men nej det sprack kunde inte somna om efter de :P. vi tänkte ju vi är bara inne idag o tar det lugnt och sånt så ja o becca sätter oss o spelar monopol när jenniefer hade dragit hem sen så vill becca helt plötsligt supa med jenniefer så vi skriver lite med ngr i sandviken o då började vi fixa oss osv och sen kom 2 st o hämtade oss med bil sen helt plötsligt släpper dom av oss o vi fattar ingenting o sen kom jenniefer o då skulle vi helt plötsligt åka partybussen så vi går till enen och dom hämtar upp oss igen o vi åker till donken o där satt ngr i partybussen men hade dock ingen förare men en brud kunde då köra så vi åkte runt med den till ja kanske 3 på natten eller ngnting sen åkte vi hem till en kille o kollade lite film där o hade det trevligt sen vid 7 tiden på morgonen kom vi hem till becca o då tänker vi att vi ska dygna eftersom de va onödigt o somna så vi satte oss och åt o fortsatte vårat monopol o så spelade vi ngt annat spel vid halv 8-8 tiden somnade vi faktiskt i soffan o vaknade kl 20 i 10.

dag 7: vi packade ihop mina saker o åkte till resecentrumet o ja satte mig på bussen och tog den, segt var det dröjde ungefär 3 timmar så vid 20 i 2 var jag i sthlm och jag var ju så jävla hungrig då eftersom jag inte hade ätit ngnting så ja satte mig ensam på donken o käkade, haha.. drog mig ner på tunnelbanan o behövde åka enda till danderydssjukhus o ta bussen därifrån efter som att dom fixar spåren o fuckar allting, suck^^ det var varmt o ja ville ju bara hem, hem, hem och åter hem. men iaf kom hem nu för inte så länge sen kom hem vid 20 i 4 tiden o när ja är påväg hem så krockar två bilar, den ena kör in i stjärten på den andra, haha lite roligt..

det här är vad som hänt mig under dom här dagarna jag var borta och jag är sjuk :(  har jätte ont i halsen har hosta o sånt, inte skönt.. har vart sjuk i fdan typ 2 veckor nu eller ngnitng men nu är jag iaf hemma och det är bara allt för jävla skönt! ( bilder kommer senare )

& till vicy o daniella KOM HEM NUNUNUNUNUNU!

hej då stockholm, hej bårläne

nu åker jag sakna mig! :D <3

ääälskling!

Jag finns här för dig, usch på dom tv verkligen förstår inte hur dom kunde göra så! hon var din "kompis" hahah jo troligt fan! men du vet att jag ALDRIG någonsin skulle göra så emot dig hoppas du verkligen vet det. jag älskar dig då nu och föralltid.. jag skiter it! jag offrar allt för dig och gör allt för dig! vi två livet ut för utan dig är jag ingenting, gör nu inget dumt.. kom hem till mig så snackar vi och fixar allting, jag väntar tills du kommer hem baby <3
vicy <3 lillsara - forever and ever baby <3


Bårlänge, Peace n love imorgon

okej imorgon drar jag och bästavän, nu är det bestämmt. Bårlänge imorgon, usch fy i helvete vad jag LÄNGTAR! flera dagar utan föräldrar, supa, tälta och helt enkelt leva livet och få glömma allt som e skit för ngr dagar. hoppas jag iaf! någon mer som ska dit? :D


:'(

vill inte tro att det är sant, jag kommer aldrig klara mig, kommer aldrig mera bli hel! :'(

ciggaciggaretter! :D

Jag är berädd iaf, har min limpa nu! ;)

jag & becca ska resa!

imorgon då reser jag och becca, vi ska antagligen till sandviken eller till bårlänge.. annars blire bårlänge på söndag. festivalen peace n love, shit vad kul vi ska ha. supa varje jävla dag och inga föräldrar som säger till om någonting. det kallar jag RÖJ! kommer dock inte kunna blogga någonting, men på söndag är jag tillbaka! så glömm inte bort mig då! kommer kunna blogga lite imorgon.. glöm inte också att sakna mig, och alla ni som ska med på nova lägret hoppas ni får det sjukt kul allihopa och jag kommer sakna många och ni vet vilka ni är men speciellt, min syster vicy som är i egypten och hon hoppas vi får verkligen ha sjukt kul, sara, daniella och massa massa mera! <3

puss och kram och jag vet ni kommer sakna söta lilla rara mig (a)

daniella baby <3

ÄNTLIGEN nu har jag fått tag på min älskling daniella, ska träffa henne senare idag eller om typ en halvtimme eller nå! :) vi kommer ju inte träffas på en hel jävla vecka, usch vad jag kommer sakna henne.. :( men hon ska ju på läger o ha kul o ja ska ju på festival o ha kul o sen när vi kommer hem kommer vi ha sjukt roligt o sjukt med saker o berätta för varandra. palle min bästis hjälpte mig och få tag på daniella också, han var så gullig o ringde hem till daniella o bad henne ringa min mobil, hihi.. men nu ska jag fan fixa mig sitter i sovkläder osminkad osv :P

Nu är resan beställd!

Nu är resan beställd till bulgarien. åker den 2 augusti vid halv 6 tiden på morgonen till bulgarien, ska bli skönt och slippa sverige! det ser väldigt fint ut där vi ska bo på bilderna..


polen och havet!


hotellet där vi ska bo

JAG LÄNGTAR!

ändrade planer!

Jag åker iväg imorgon till sandviken ist för idag.. vet inte riktigt varför men det vart så det blev.. hehe! :)

i love!

I ♥


peace and love here i come!

vaknade nyss och fick reda på att nu har vi två biljetter nu är det första festivalen för mig! idag kommer jag åka iväg till sandviken och på tisdag åker jag till min första festival och jag och becca vi ska ha det  så jävla KUL.. vi kommer ha roligare än er de ni! :D supa varje dag, inge föräldrar, fan vi kan göra vad vi vill!
aja, nu ska jag äta, är så jävla hungrig! :)

nattinatti! :)

Nu ska lilla jag gå och sova, ska borsta mina tänder nu sen ska jag gå och lägga mig! :)


ja, jag har tråkigt så jag gör frågor!

okej, jag har grymt jävla tråkigt så jag sitter här och gör frågor, haha roligt nej kanske inte det, men då har man iaf ngnting och göra! men fan nu vet ni lite mera om mitt liv osvosv, hihi, bara läsa frågorna och kommentera jätte gärna om det är ngnting ni undrar för jag svarar på allting ni frågar! :)



1. Är du singel nu? ja det är jag!
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? långa förhållande är det bästa.
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? njae, inte riktigt än.
4. När hade du sex senast? emh, ungefär 2 veckor sen.
5. Har du kört oskyddat nån gång? emh, ja?
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? nej
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? Vem har inte?
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? emh, ja.. :$
10. Haft sex på fyllan? Ja ..
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Ja men jag har slutat me det :)
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? jaa!
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? emh, ja armband t ex...
14. Somnat gråtande pga kärleken? En person, hela tiden..
15. Varit otrogen? mmh, tyvärr.
16. Ångrade du dig? Som fan
17. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? 8 månader, och dom var dom bästa månaderna i mitt liv!
18. Har du någonsinn varit kär? En gång, riktigt kär
19. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? Ingen aning, men det tror jag nog.


KOMPISAR
21. Har du nån bästa vän? Självklart
22. Är du ofta med dina vänner? ja, klart jag är det!
23. Vad brukar ni hitta på? allt möjligt, festa, glo film osvosv...
24. Bästa minnet med nån vän? ojojoj, finns många!
25. Säg namnen på några riktigt bra vänner? becca, vicy o några till :)
26. Kan du vara dig själv med dina kompisar? Alltid
27. Har du hatat din bästa vän? Det har jag säkert..
28. Litar du på din bästa vän? Absolut!
29. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Säkert.
30. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Tror det.
31. Vart bor din bästa vän? vid mig! :)
32. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? nej sånt orkar man inte med, bara fjantigt och hålla på sådära..
33. Har du ljugit för någon kompis någongång? Ja tyvärr
34. Har någon kompis ljugit för dig någongång? No idea men säkert.
35. Ljuger du för dina vänner ofta? nej inte vad jag tror .. :o
36. Vilken kompis var du senast med? Sara och becca
37. Har du många kompisar i din klass? nej, för min skola e cp skola xD
38. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? emh tobbe
39. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? becca och erika

SISTA SOM
40. Du fick en puss av? thainatha i think..
41. Sov med dig i samma säng? emh, en person!
42. Du delade ett riktigt skratt med? becca sara i think..
43. Du gick på bio med? emh de minns jag faktiskt inte..
44. Du höll i handen? kommer inte ihåg ..
45. Du gick på stan med? emh det kommer jag inte ihåg fan :P
46. Delade en pizza med dig? ramiro och becca :D
47. Ringde dig? bergs..
48. Skickade ett sms till dig? syster, alltså vicy
49. Du kramade? vetej ..
50. Gjorde dig lite besviken? det vetjag inte
51. Gjorde dig mycket besviken? vet inte de heller.
52. Du skrev med på msn? min msn funkar inte just nu :(
53. Du snackade skit om? snackar inte skit
54. Du åkte bil med? Mamma eller pappa tror ja väl.. :P
55. Gav dig en komplimang? Secret [a]
56. Du kollade på film med? becca sara o robin :)
57. Du åt med på resturang? i dont know :p
58. Betalade något åt dig? Mamma!
59. Grät inför dig? Ingen aning

syster yster <3

Nu är min älskling snart utanför Sverige.. eller ah, kl 3 i natt är hon i tyskland. fråga mig inte vad hon ska göra där för dt har jag ingen jävla aning om :P men imorgon alltså söndag eller på måndag så åker hon till egypten.. usch vad jag saknar henne, och längtar som fan tills du kommer hem syster.

 

i love you lillsis <3


toarulle låten!


i know you love me (;

jag duschade nyss, nu ska jag kolla på the cheetah girls one world och hoppas på att den är bra! :)

Jag vet att ni älskar mig, puss och kram <3

sommaren..

vad ska jag göra i sommar.. emh nu imorgon ska jag åka till sandviken är dock bara där i 2 dagar för på tisdag åker jag till bårlänge på peace and love festivalen. sen kommer jag tillbaka hit till vallentuna.. sen åker jag och bestis till göteborg tillsammans med min familj o ska på liseberg osv. sen den 2 augusti åker jag till Bulgarien. sen kanske jag är i sandviken lite däremellan också men det kommer bli en najs sommar i hope so..
menmen, nu ska jag duscha o det är verkligen ett måste, känner mig sjukt äcklig :o


20juni

okej är det bara min msn som är cp eller vaddå? får fan DAMP, kommer inte in på min jävla msn..:( nu är det nästan säkert att ja o becca ska på peace and love, grymt kul vi kommer ha det! ifall vi ska dit får vi reda på imorogn, vi har en biljett nu och det behövs bara en till. isf åker jag iväg imorgon till sandviken och sen på tisdag åker jag till bårlänge, tjockt najs!  första festivsalen.. vi ska supa sönder i 4-5 dagar och leva livet! hoppas dock på fint väder också. några mera som ska på peace and love?

Vaken!

Vaknade nyss, vad händer idag då? jag vet inte becca o sara kommer komma hem till mig nu!

tack!

tack till http://nightlifes.blogg.se som gjorde en design osv till min blogg! :) hon är grym, som ni ser!

bakislördag!

idag ska jag:
  • sova lite till
  • fixa mig
  • träffa daniella
  • dra hem till becca

msn

är det bara min msn som e helt fuckad eller är det ngr andra också? jag vill logga in på min msn, men jag kan inte det!

midsommardagen!

igår hände det rätt mycket.. först gick det bara allmänt segt och jag väntade på att becca skulle bli klar ngngång så vi kunde börja dricka.. vi var några hos mig och chillkrökade eftersom mina föräldrar inte var hemma. vi tog de lugnt o drack o hade det allmänt trevligt. vid 9-10 tiden kom mina föräldrar hem och då vare bara o packa ihop och dra. vi drog oss mot centrum och vi satte oss vid flummkullen och då sket en fågel på oss, inte mysigt alltså. :P så vi drog bänken under ett tag så vi inte skulle få mera skit på oss.. vi satt där typ hela kvällen tills halv 1 för då drog vi hem till becca o var där och drack. det var faktiskt jävligt trevligt igår, vid 4 tiden kom jag o en annan hem till mig och sov för att det vart så fullt hemma hos becca..
& idag kör jag på bakis stilen och jag åt nyss pizza, mums vad gott det var! :)

dagens klädsel!


brååååkvideo! :P

Man ser då inte så bra plus att de var en fajt till i början som inte hann filmas, men inte så bra kvalitet :P

filmer!

Nu har jag fått ner min älskade film, i taket lyser stjärnorna.. den funkar och allting, det vart ngt fel den första gången jag försökte ladda ner den, hehe. laddade ner the cheetah girl one world eller hur det nu stavas och den har jag velat sätt skit länge så hittade jag den igår natt, hihi (a) jag vaknade iaf nyss och idag har jag ingen jävla aning om vad som händer, men fan nu ska det kollas film iaf :D

midsommar!

vad fan händer idag då? skriv om det händer ngnting roligt! :)

filmtime!

Nu ska jag kolla på wildchild och sen sova, har verkligen fastnar för den filmen!
pussochkram godnatt <3




vinnaren i melodifestivalen!

är det bara jag eller är det fler än jag som tycker den suger? :o

nu ska ingenting få förstöra våran vänskap <3


Fonky Fresh feat. Daloz - Ibland


Vilken hårfärg var finast?


 blondin                               rosa                           brunett

- my fucking life! (:

Mitt liv började i Karlbergsskolan.
Jag började tjuvröka, tyckte jag var tuff.
Jag bråkade med folk, med lärare.
Efter ett litet tag började jag i Hjälmstaskolan.
Då började jag skolka och sket i vad mina föräldrar sa.
Jag stog på skolgården och rökte och hela skolan vart emot mig.
Jag bråkade med varenda lärare och sket verkligen i allting.
Det enda man var va en liten fjortis som trodde man var tuff.
Allting vart bara värre och värre.
Jag började rymma och helt enkelt levde livet.
Men nu idag då har jag skärpt till mig.
Fick börja i en bra skola, då atlasskolan.
Fick all den hjälp jag behövde och trivdes i den skolan.
Nu har jag skärpt till mig och verkligen börja tänka på vad jag håller på med.
Mina föräldrar är stolta över mig för en gångskull.
Jag går till skolan varje dag och sköter mig!
Men det är faktiskt ingenting jag ångrar.
För under den tiden hittade jag många UNDERBARA vänner och en helt UNDERBAR pojkvän också.
Jag har inte alla vännerna kvar, inte min "pojkvän" heller, men han och jag är iaf vänner nu.
OCH VERKLIGEN STORT TACK TILL ALLA SOM FUNNITS DÄR FÖR MIG UNDER MIN JOBBIGA TID.
NI VET VILKA NI ÄR! <3

Om ni har några frågor eller något ni vill veta. langa då en kommentar o så lovar jag och svara på dom! :)

piercingar är sjukt snyggt!

jag älskar verkligen piercingar, förstår mig aldrig på dom som säger det är fult och blablabla, för det är så jävla SNYGGT! vill man ha piercing så fan TA! skit i vad alla andra säger, för jag kommer ALLTID att älska piercingar! :)



Nova is the shit!

idag har det egentligen inte hänt mycket alltså, saknade Daniella :( hon var inte på nova med mig idag, kändes tomt utan henne och var ju inte bara jag som tyckte det alla frågade efter henne, hehe.. nu har nova stängt och är tillbaka 10 augusti eller något sånt dära, det känns inte bra. nova är ju som mitt andra hem fan och alla där är som en stor fet familj, haha! men det är faktiskt typ så, alla känner alla, alla typ bråkar osvosv..





menmen, iaf har jag varit på nova hela dagen, har inte gjort speciellt mycket. har varit där umgåtts med allt folk :) men fan dom var dumma idag, idag fick man inte vara inne i dansrummet bara för att det var folk som sprang ut och in hela tiden igår, dom snodde ngns cigg paket o hela skitet. dagen har varit sjukt seg dom tog nathas busskort två ggr också, det var jobbigt eftersom dom vägrade ge tillbaka det förens personalen snackade med dom! jaja, va händer imorogn då allihopa midsommar lxm? ;D

sötnosar!

vaknade nyss eller ah, för ett tag sen.. jag vet inte riktigt vad jag ska göra för någonting idag, men något blir det väl eller blire bara o sitta inne o slappa..



lite bilder ifrån igår! <3








fuck :(

mitt ex hit o dit, vet att jag snackar jävligt mycket om han men kan verkligen aldrig sluta tänka på han, aldrig sluta tycka om han.. vad ska man göra för att komma över sitt ex? han har typ hittat en ny brud nu och det känns som tusentals knivhugg i hjärtat. visst, jag är glad att han hittat ngn han tkr om osv men kan aldrig tänka mig att se han gå med ngn annan brud, hålla henne i handen, pussa henne, att dom delar de vi delade, att hon får veta allt om han som händer men inte jag.. allting känns som en helt overklig dröm verkligen. han betydde allt för mig men jag får egentligen skylla mig själv, jag var ett fucking svin emot han. måste verkligen sluta tänka på han, måste verkligen göra det. jag mår bara sämre o sämre för varje dag som går genom att jag bara tänker på dig just dig hela tiden. kommer jag någonsin kunna må bra igen utan dig vid min sida?



aja "tiden läker sina sår" eller?

gårdagens knasdag!

Gårdagen hände det rätt mycket.. först var jag på nova med massor av folk sen skulle några av mina vänner bråka med en brud.. tyckte ändå lite synd om henne om jag ska vara ärlig vi var många hon var ensam med en kompis. dom spottade på henne hon och en av våran kompis stog o slogs, dom ramlade in i buskar det var fight helt enkelt.. jag gjorde då ingenting eftersom jag har blitt mammas lilla flicka! och nu ska dom gå på mina kompisar, men endå så kom dom inte idag. vi väntade hela dagen så nu har dom fått göra deras val, vi var frivilliga och komma till kragsta idag men dom vägrade och komma så nu blire aldrig någon "hämd" eller vad det är dom ville ha på mina vänner. menmen, senare så fick jag o malin iden att vi skulle tälta för vi ville inte dra hem och så var becca med också, vi slog upp tältet men o sova där vart det ju inte då! först så började vi dricka lite granna sen så åkte vi till väsby och käkade donken, vi tog världens jävla omväg dröjde oss en timme o komma till väsby, vi var där vid 1 på natten och kom tillbaka till vallentuna igen vid 3 tiden på natten.. då åkte jag och malin och väckte tobbe o ngr när dom låg o sov.. men dom var så jävla sega på och vakna jag knackade fett hårt o grejer så såg vi att dom hade pilar o piltavla ställde vi oss där o spelade pil, och malin vann då (a).. sen efter typ en halvtimme vaknade dom o vi fick äntligen komma in i värmen. sen när vi hade värmt oss åkte vi moppe o fick med oss tobbe så åkte vi runt o lekte tuffa typ 4 på morgonen.. sen efter ett tag så åkte vi till våran lärare o väckte han sen äntligen vid 7 tiden kom jag hem igen men kunde fan inte somna då bara för jag var för övertrött. så jag satt lite vid datan osv så har kanske sovit 5 timmar i natt och är sjukt jävla trött just nu alltså..
& jag har blivit sjuk, synd om mig. är förkyld och har feber o grejer, men inte fan tänker jag sitta inne på sommarlovet så fuck att ja e sjuk är ute endå! :)
tog massvis med bilder igår också, en del kommer snart! :)

puss och kram! <3

dålig uppdatering..

förlåt för dålig uppdratering´men denna natt skulle vi tälta och då hade jag ju ingen dator o sen har jag varit ute o haft fullt upp.. hinner inte skriva vad som har hänt skriver senare, för nu är det fajt.. :)

stress,stress,stress

Vaknade nyss och jag detr väldigt stressigt.. ska vara klar om 40 min :o jag måste duscha klä på mig sminka mig fixa håret äta, allting fan! hur fan ska de gå alltsåå..  men vad gör man inte för sina vänner, min älskade natha ringde och väkte mig och jag klev upp för hennes skull, idag ska jag o natha ta kort ! :) vi ska se lika danna ut idag också, aja har inte tid och skriva men iaf, godmorgon folket! :)

fyfan vad söt kompis man har! <3


någon som är avis på mig iaf (a)

llillsara.blogg.se, bästa bloggen   säger:
men alltså du ska ju itne tro att ja ska slå dig eller att ja e sur osv bara för att min kompis är sur på dig
llillsara.blogg.se, bästa bloggen   säger:
jag är inte en sån
llillsara.blogg.se, bästa bloggen   säger:
jag gör exakt som jag tycker..
llillsara.blogg.se, bästa bloggen   säger:
går inte efter ngn annan, jag är mig själv!  
Kim säger:
jag vet, ärligt jag är avis på dig   menmen
Kim säger:
jag förstår om du e sur på mig, men det är marcus som missförstått allt.. säger han
llillsara.blogg.se, bästa bloggen   säger:
nej jag är absoltu inte sur på dig verkligen inte
llillsara.blogg.se, bästa bloggen   säger:
jag har ingenting med den saken och göra
llillsara.blogg.se, bästa bloggen   säger:
vadå jag e avis å dig? 
Kim säger:
om hon ger mig första smällen
llillsara.blogg.se, bästa bloggen   säger:
vaddå om hon ger första smällen? 
Kim säger:
om hon ger mig första smällen, klart jag fortsätter plus att de e då kompisarna kommer lägga sig i 
Kim säger:
jag vet inte varför jag är de. jag har bara mkt respekt för dig..

sitter och snackar med kim på msn en brud känner henne inte eller så, men vi har snackat lite och vet vem hon är osv och det är hon som frågar mig hela tin om jag ska slå henne hit och dit, men hon e ju rätt skön alltså ;) avis på mig o grejer första människan som säger så fan xD

HAHA!

bara för att min kompis är sur på dig och vill slå dig så ska jag också göra det eller vaddå? jag kan berätta för alla det går rykten om att jag kan slåss jag vet inte vad eller det gjorde det förut iaf, men då ska jag berätta för er jag har aldrig slagit en brud eller jo gett en brud bitchslap men det är inte o slåss.. har aldrig slagit ngn med knytnäve det enda jag är det är stor i käften ingenting annat, bra nu vet alla eller?


& du bruden ta inte allting förgivet o fråga ifall jag ska slå dig utan att ngn har sagt ngt o inte bara för att du antar det för att min kompis vill göra det, då blir jag bara förbannad! och du säger att han ljuger och att jag ska berätta exakt vad han sa men egentligen varför ska jag göra det jag har absolut ingenting med saken och göra så varför ska jag ens lägga mig i om ja får fråga? jag har inte värdens bästa jävla minne som kommer ihåg EXAKT vad han sa, eftersom du ville veta det.. så tyvärr det får du ta med ngn annan, så bra är vi överens nu? jag ska inte slå dig osv, sluta fråga mig det, för det är fan inte första ggn du frågar mig det! :)

snackade med mitt ex igår/idag!

snackade lite med mitt ex idag snackade med han igår också! jag vill att det ska funka att vara vän med han för han betyder så sjukt mycket för mig och jag vill inte bara låta han försvinna ur mitt liv.. förstår om han inte orkar mig, lxm jobbiga ex förstår att han tycker att jag är jobbig men det är ju inte menningen.. han tycker att jag horar runt bland hans kompisar och massor, men det är inget ni behöver veta.. och idag så bråkade vi bara och massor o han sa att han inte pallade bråka och det gör ju inte jag heller för vi har haft tillräckligt med bråk tycker jag iaf och tror han också tycker det! allting har varit helt jävla cp sen det tog slut emellan oss men det är väl inte så konstigt eller? kan man vara kompis med sitt ex går det? aja iaf, jag fick ju versta skuldkänslorna, visst han har slängt massa skit på mig men det är ju klart att jag också gjort det. men han sa en sak till mig idag och fyfan vad elak jag känner mig som suttit och trackat han och bråkat med han, usch det här känns inte bra alltså! :/ men först så sa han att han inte ville ha ngnting med mig och göra längre och då fick jag panik så jag gick in på toalletten och börja gråta (a) fjolligt? jag bryr mig inte vad ni tkr för han betyder sjukt jävla mycket för mig, vi delade 8 månader tillsammans och han fanns alltid där om jag behövde snacka o jag fanns där för han också! men ah, "sen skrev han iaf att han ville träffa mig som polare" och då vart jag skit glad igen. Usch hoppas du förstår "vännen"/"ex" att jag vill ALDRIG någonsin i hela mitt liv förlora dig! du kanske inte läser detta men hoppas du gör det så du verkligen förstår att du betyder mycket för mig vännen! :)



dagens händelser!

Denna dag har inte vart speciellt rolig.. Vaknade och fixade mig och vid 3 tiden åkte jag och mötte natha.. vi satt och åt på tuna grillen sen ser vi daniella komma gåendes dära! :) då drog vi till nova efter vi hade ätit och smugglade in natha eftersom hon inte får vara där.. vi var på nova hela dagen och gjorde egentligen ingenting, umgicks bara med folket där! sen skulle vi ha "picknick" jag becca och natha men den picknicken vart utanför nova med dryga ungar som höll på och natha tappade sin telefon också, knas det!   nu sitter jag bara här och tjockar mig med min älskade bubbelchocklad.

men iaf jag älskar min thainatha baby, flickvän <3
erkänn vi är söta tillsammans ;)

piercingar..

en del undrar om det gjorde ont att ta hål i naveln på dom två ställerna jag har och en del frågar om det gör ont o ta i tungan och läppen osv.. om jag får säga min åsikt så gör det ondare och ta hål i öronen.. i naveln på det vanliga stället så minns jag inte riktigt hur ont det gjorde för det var ett bra tag sen jag tog det, ngr år sen! men det jag har i undre naveln det gjorde sjukt ont ska jag säga, jag gjorde det då själv eller min kompis gjorde det på mig men det gjorde ont och så, men det går över ett tag men det är skit svårt att sitta osv..






Sen undrar då en del om det gör ont att ta hål i tungan och om man kan snacka normalt osv.. Och ja man kan snacka normalt efter om man verkligen vill eller jag kunde det utan problem men min kompis kunde inte det riktigt.. och det gjorde inte så jävla ont eller jag fick bedövning sen när den gick ut så klart det gjord ont och man hade en jävla svullnad, men då ska man dricka sprit för då går svullnaden ner fast än dom säger att man inte får det osv, men det funkar skit bra ska jag berätta..
och sen då till mina läpp piercingar, den ondaste gjorde i mitten där nere den gjorde rätt ont men den där fjortis piercingen gjorde inte ont alls bara det sista och sen har man en svullnad rätt mycket osv, men jag tog då mina hål själva alla utom tungan så det gör nog inte lika ont och ta i en studio, det är nästan det bästa! men det ondaste var nog den i undre naveln, resten gör inte speciellt ont.. man tror att det ska göra mycket ondare än vad det gör! så alla som vill ta hål ni har ingenting och oroa er för, för det gör inte så jävla ont det enda som är jobbigt är svullnaderna! :)






snygg sexig singel?


Vad hände med oss?

vi har inte snackat eller ngnting på flera dagar nu, fan veckor.. :/ vad vad det egentligen som hände? jag vill inte ha ett liv om du inte hjälper mig med minnerna i mitt liv, om du inte finns i mitt liv! vi har kännt varandra ett bra tag och det kan ju inte bara ta slut nu eller? ett liv utan dig känns inte rätt.. jag vet att jag inte är den bästa vännen man kan ha jag vet att jag gör fel, men alla gör fel, ingen människa är perfekt! men hoppas verkligen att du läser det hära och att du vet att jga älskar dig och gör allting för dig! <3


graviditet?

jag skulle vilja vara gravid.. ha en stor fin mage och sen ha en liten bebis i famnen, det vore seriöst inte fel.. visst jag kanske är lite för ung jag är 16 år och fyller 17 osv.. men ni tror inte att ja skulle kunna ta hand om en unge alltså mest då mina föräldrar men tror ni endå inte att jag skulle förändras om jag fick en liten bebis.. det är verkligen allting jag önskar mig, kan se folk gå med en unge eller mina kompisar gravida eller vad som helst, alltså jag får ju verkligen panik för JAG VILL OCKSÅ! visst en dag kommer jag ha unge osv, men orkar man verkligen vänta så länge? jag verkligen ÄLSKAR barn..

Biler ifrån grönalund med skolan! :)


oscar, kallad snorberg! :)


Rodan och Jonte, såkallade rådamp och jonteo!


Tobbe, såkallad Tobster


Tony! :)


Killarna i skolan,

 nu kommer jag inte gå med er mera och vet att jag bråkat med er alla flera ggr men ni ska veta att det har varit skitkul dom här två jävla åren med er! :)

vaknade nyss

det börjar faktiskt bli lite läskigt och sova nu för jag drömer sjukt konstiga drömmar som jag inte kommer ihåg sen när jag vaknat med ja kommer ihåg vilja personer jag drömde om och att dom var äckliga.. jag vill inte sova mera nu faan, drömmer om han också mr S. & det är ju det jag inte ska göra heller.. hm.. :/ jag måste försöka o inte sova mera nu faan för jag vill inte ha dom där drömarna nå mera.. Nu ska jag röka, puss & kram! <3


Jag och mr S! :(:(:( Det var han jag drömde om i natt! usch, det är inte bra!

Så jävla SÖT!


du har fel!

du sitter och säger att jag horar runt bland dina bästavänner men då horar du runt exakt lika mycket bland mina så du har ingenting och säga om det.. du har ingenting och säga om det absolut ingenting.. förstår egentigen inte hur jag orkar slösa min tid på dig men jag tycker ju lxm fortf om dig. aja ska iaf så mycket som jag kan försöka sluta tänka på dig och inte ha dig som vän eftersom du inte vill det. ska försöka o inte störa dig ngnting! och sen hoppas jag du får ett bra liv och hittar ngn som du blir lycklig med!  och när jag säger det så menar jag det, jag säger det inte bara! :)

Hur man såg ut idag.

Jadu inte fan är man alltid snygg heller? Varför göra sig fin för att bara sitta inne o ha myskväll med bästis.. såhär såg jag ut idag iaf, mysiiiiigt! :)

Mitt liv är nästan helt perfekt! eller?

Okej jag bryr mig inte om vad alla andra säger och tycker om mig jag har nästan allting man behöver, *nästan*.. Det enda som saknas är en pojkvän en kille som älskar mig och tycker om mig för den jag är som skiter i hur jag ser ut och som skiter i vad alla andra tycker och tänker om mig.. för jag har den bästa familjen man kan ha, mina föräldrar är dom bästa som finns i mitt liv sen har jag ju min älskade lillebror han som jag skulle kunna göra allting för och min storebror som nu inte bor hemma men han är fortfarande världsbäst.. visst jag har haft mina bråk hemma med allihopa men nu inser jag verkligen hur mycket dom betyder för mig... sen mina vänner det är verkligen dom bästa, jag har dom som är falska men dom bryr jag mig inte om sen har jag ju dom äkta som jag skulle kunna göra allting för. ni som är dom äkta som alltid finns där osv, ni är guldvärda det finns ingenting som är mer värt än vad ni är för mig.
& pass på dom som är falska och snackar skit bakom min rygg hoppas ni vet att jag vet mycket väl vilka det är som går bakom ryggen på mig & jag hoppas att ni vet att ni betyder egentligen inte ett skit för mig, ni är bara roliga och umgås med ingenting annat! :)

Hemma!

Kom nyss hem har varit hemma hos bästis och kollat film! Vi kollade 3 filmer en american pie, sen vare dumpad o sen en skräckis.. Det är ju verkligen skitväder ute men alltid lika mysigt och vara hemma hos bästis och kolla film! När ska egentligen värmen komma? :o
Jaja, finns inte mycket o berätta när det är sånt här skitväder egentligen menmen. det är bara och hoppas på bättre väder tycker jag! :)
och snart är det peace and love festivalen för mig och bästis eller? Hoppas bara inte att det blir alldeles för dyrt! :P


Sjukt jävla gammal bild på oss alltså, men fan vi har ingenting och skämmas för vi var ju bara allt för söta eller hur då? ;)

Hemma fest ngn?

Sitter hemma hos mig med becca! vi fick störmavbrott idag precis när vi skulle kolla på en skräckfilm eftersom det är skiiitväder ute så hade vi tänkt och glo på film men eftersom hela vallentuna fick störmavbrott så sket ju det sig! Så då drog vi hem till mig och spelade monopol med min lillebror (a).. haha men nu funkar strömmen igen jippie! :) Någon som har hemma fest? Jag vill supa men det går ju inte o göra det ute nu i detta väder förfan! så ngn som vill bjuda hem mig o becca till sig? (a) hihi! :) Aja snart ska vi käka och vi har gjort brun utan sol (a) det går ju knappast o sola i detta väder då blir man ju inge brun så då får man ju ta brun utan sol för att bli nå brun :P hihi


Nu ska jag måla mina naglar så ja inte börjar bita på dom igen (a)


Becca hon är förjävligt stilig tkr jag! :)

Nästa blir Bulgarien

Utomlands i sommar också, som vi nu åkt i några år i rad. men vem fan orkar vara i kalla sverige? tror faktsikt vi ska till Bulgarien.. Först snackade vi om turkiet men där var vi förra året o sen vart det snack om bulgarien där vi var för 2 år sedan , men jag tycker faktiskt vi ska till Bulgarien.. Ser det inte skönt ut?




Ojusste, jag och becca ska på peace and love festivalen ngn annan som ska dit? :)

Jag älskar mina piercingar! <3

Vaknade nyss men är fortfarande trött o vill sova ännu mera men faan måste ju ner till centrum o köpa mig ciggaretter med becca! :) ojusste, jag e fett stolt över mig själv.. Jag har slutat bita på naglarna och om håller på och växer, whohoo.. Jag e fan jäävligt stolt alltså, har ju bitit på naglarna hela mitt jävla liv.. Men nu är det slut på det! :)

Och jag verkligen älskar mina piercingar! Mina piercingar är fan en del av mitt liv! :)



Där hade jag PRECIS tagit det alltså det där nere, det var johan som tog det på mig! :)

Jag älskar den filmen!

Håller på och laddar ner den här filmen, den är grym. Har redan sätt den en gång på bio och den är värd en andra gång alltså! :)

sofijah - Varför!

Jag tycker om den här låten..  usch fuck kärlek eller?



tråktråktråktråktråk! :)

Tråååkigaste dagen fan! har bara vart bakis hela dagen o har fan inte gjort ett skit så finns ingenting och berätta så laddar upp lite bilder! :)


Jag och bergs, gammal bild. Saknar den tiden!


Jag och syster för ett tag sen <3


Jag och Ludmila <3


Jag och irre på kryssingen <3,

Alla bilder är jävligt gamla och det är på folk som jag nästan aldrig umgås med längre, men bara så ni vet flickor så älskar jag er och minnerna med er kommer alltid att finnas kvar. Jag saknar tiderna!

godmorgon inlägg!

HEEEEEJ! :D
jag vaknade nyss och är fanimej lite bakis, men de e väl endå klart man är det efter skolavslutningsdagen! Igår drog vi först på skumpartyt och uuuusch, FJORTIS FJORTIS FJORTIS.. det var bara massvis med fjortisar och det sög hästpung så vi drog oss ut och festade ist vid typ udden.. det var faktiskt lite mysigt sådära.. Vi var ngr som satt o drack och hade det jävligt mysigt och idag, jadu vad händer idag. jag vet inte riktigt festa kanske ngnstans!
godmorgon allihopa! :)

- Sommarlov!

Okej, nu har man ju äntligen sommarlov, men fyihelvete vad jag kommer sakna mig skola som jag inte får gå i nu längre. :( Mina lärare är guldvärda, utan dom hade jag inte kommit såhära långt.. Aja iaf, avslutningen var då lite seg men fan endå, min pappa höll tal :$ Men fan vem bryr sig? han tycker ju lika dant som mig och han älskar ju mina lärare precis som jag gör, uusch vad hemskt det känns och inte få gå där nå mera.. :/ Menmen, snart äre skumparty iaf. Jaja, jag vet lite fjortis sådära men endå kommer säkert bli skitroligt.. Sen ska jag hoppas på bättre väder så man kan festa också, fixade ju ett flak öl idag. Hihi, supa vill jag göööra!
Känns skönt med sommarlov iaf och hoppas alla får en superduper sommar! :)

SKOLAVSLUTNING!

idag har vi skolavslutning, fett skönt men endå hemskt . :o Kommer ju inte gå i samma skola längre, uusch vill inte börja i gymnasiumet, aja fett skönt med sommarlov iaf, nu är det bara ngr timmar kvar sen äre ingen skola mera..
Men nu ska jag iaf börja fixa mig lite granna, godmorgon! :)

trååk

Tjohejsan allihoppa! :)
Jag sitter här med min älskade vicy och imorgon är det skolavslutning, SKÖNT! Hoppas bara nu på fint väder imorgon.. Vi har gjort ordning oss lite granna, satt på oss lösnaglar och börjat med att locka vårat löshår.. Men nu är ju då sista frågan och det är vad fan man ska ha på sig imorgon, jag vet faktikst inte riktigt vad jag ska ha på mig imorgon men ngnting får det ju faktiskt bli! :) Vi funderar på och gå och lägga oss så vi kommer upp ngngång imorgon, vore ju lite skämmigt och komma försent sista dagen! hihi! :)


Där var man blondin! :)

.

Idag har jag varit med victoria hela dagen. vi har inte gjort något speciellt först drog vi till min skola o skulle hämta lite saker.. Sen åkte vi hem till henne för hon ska sova hos mig i natt & imorgon är det ju skolavslutning så vi hämtade lite saker hos henne och massor, hihi :) vi har solat solarium ocksåmåste ju bli lite neger till sommaren eller hur då ;) ikväll ska vi sätta på oss lösnaglar osv, vi ska va superduper fina imrogon på avslutningen.. Det enda som saknar nu är våran älskade öl vi saknar :( Ingen kan hjälpa oss :(:(:(:(:(:(
puss&kram

var ligger landet där man böjer bananerna..


Onsdag!

Idag har jag varit på grönan med klassen & det var faktiskt inte så tråkigt som jag trodde det skulle bli, jag hade ju min tobbe och vara med! :) Jag åkte faktiskt den nya Insane flera ggr *stolt*.. Kom hem för inte så länge sen och jag är helt slut just nu.. Jag åkte faktiskt frittfall också, oshit, den var läskig loovar alltså :O
Bilder från grönan kommer senare! :)

Grönalund!

Idag ska jag åka till grönan men skolan.. Hälsa om ni ser mig! :) Det är rätt dåligt väder men har ju lovat mina lärare o åka med eftersom jag inte vart ngnting i skolan denna vecka..


vilka ska dit? skumparty och grejer! :)


bara några dar kvar!

Nu är det bara några dagar kvar, sen är det SOMMARLOV! för mig blire då 3 dagar kvar och en del har ju redan slutat FETT ORETVIST :( ååååh, pratar med linus & vi som hade så himla roligt i skolan förra året innan det skulle bli skolavslutning, satt o spelade på datan och lyssnade på KICK.. ÅÅÅÅÅÅÅH SAKNAR DET LIINUS. Kom till min skola på torsdag och gör det med mig! :D DU MÅSTE MÅSTE MÅSTE MÅSTE.. du gör verkligendet, jag har så himla tråkigt i skolan nu utan er roliga :(

nej men nu måste jag sova, GOOOODNAAATT FOLKET! Jag älskar er <3



Linuuuuuuus! <3

SÅ JÄVLA SANT!

KILLAR ÄR SOM…

Killar är som Alvedon, man tar en och hoppar i säng.

Killar är som bakelser, läckra och smaskiga men inte bra för figuren.

Killar är som ballonger, uppblåsta eller urblåsta.

Killar är som bebisar, skriker när de vill ha tutten.

Killar är som bin, sticker när man minst anar det.

Killar är som blandfärs, hälften nöt, hälften svin.

Killar är som blommor, när de kommer ut i skogen blir de vilda.

Killar är som brödrostar, de kan skänka stor njutning, men så fort de krånglar byter man ut dem.

Killar är som bussar, missar man en kommer det alltid en ny.

Killar är som cigaretter, först tänder man dem, sen suger man dem, sen fimpar man dem.

Killar är som datorer, felprogrammerade.

Killar är som fiskmåsar, de äter, skiter och för ett jävla liv.

Killar är som glassar, slickar man dem där uppe rinner det där nere.

Killar är som golfbollar, de rullar från hål till hål.

Killar är som gulliga små djur, tjejer kan inte stå emot dem.

Killar är som hundvalpar, alltid lika roliga att leka med.

Killar är som hösten, totalt utblåsta.

Killar är som kolor, först är de sega sen kladdar de.

Killar är som kortlekar, styva i början.

Killar är som krig, de slutar aldrig att existera.

Killar är som körsbär, antingen är de omogna eller alldeles för gamla.

Killar är som lakan, passar alla sängar.

Killar är som lastbilar, det är farligt att komma under dem.

Killar är som luft, vi klarar oss inte utan dem, men ibland behöver man luftombyte!

Killar är som marknader, har stånd i alla väder.

Killar är som parkeringsplatser, de bästa är alltid upptagna.

Killar är som röda rosor, fina att se på men de kan göra en illa.

Killar är som sjukdomar, lätta att få men svåra att bli av med.

Killar är som skor, först trampar man på dem, och sedan byter man ut dem.

Killar är som sniglar, antagligen har de någon funktion, men det är svårt att inse vilken.

Killar är som tandborstar, används flitigt och byts ofta.

Killar är som toaletter, antingen upptagna eller fulla med skit.

Killar är som toaletter, först sätter de på en sen spolar de en.

Killar är som tuggummin, smaken försvinner.

Killar är som vattenslangar, sprutar när man sätter på dem.

Killar är som vulkaner, sprutar när de är heta.

Killar är som löv, torra och blåsta

Killar är som svin, tur att vi tjejer är djurvänner.

Killar är som höstlöv, vackra men blåsta.

Killar är som getter, dom är alltid hungriga.

Killar är som telefonkataloger, man letar och letar men hittar aldrig den rätta.

Killar är som kranar, man sätter på dom så sprutar dom!

Killar är som bananer, äckliga utanpå men goa inuti!

Killar är som att spela V75, det gäller att satsa på rätt!

Killar är som äpplen, ju mognare desto bättre!

Killar är som fåglar, håller man om för hårt dör dom. Håller man dom för löst så flyger dom...

 

 

 


Tror inte på kärlek längre!

Hoppet om kärlek finns inte för mig längre. När man verkligen blir kär går allting åt helvete. SKA ALDRIG MERA BLI KÄR! Jag vet att jag behöver en kille som tycker om mig för den jag är osv, men jag tror inte på fucking kärlek! Killar är som toaletter antagligen upptagna eller fulla med skit! visst finns det ängla killar, men inte i min värld, i min värld är ALLA killar IDIOTER!
Vart singel i 5-6 månader, men är fortf OLYCKLIGTFUCKINGKÄR. & problemet är att den killen är en skit, han är ett svin emot mig. Han bryr sig inte längre, så nu ska jag inte bry mig heller..
Nu får du ha ett bra liv & hoppas på det bästa för dig fast än jag inte borde det. Jag ska inte störa dig mera, ska låta dig vara ska låta du få leva ett bra liv utan ditt irriterande och störande falska ex! :'(

saknar DIGDIGDIGDIG!

Jag verkligen saknar dig, nu har det gått så jävla lång tid sen vi ens snackade, uuusch.. Vi måste ju ses snart! <3


slampa, hora ?

Om en brud och en kille knullar då är det tjejen som blir kallad slampa eller hora, varför är det så för kan någon förklara det? Ska vi tjejer få behöva gå runt o vara kåta hela tiden och aldrig få knulla, har ni tänkt på en sak pojkar.. Om alla blir kallad för saker osv så kommer ingen vilja knulla längre o då får ni inte heller någonting, så ni ska egentligen bara hålla käften! Och jag förstår mig faktiskt inte på mig dom som tar åt sig när folk kallar dom saker, jag tar inte åt mig men blir bara så jävla förbannad och behöver skriva ut mig..

Äsch nu skiter jag i killar, nu ska jag faktiskt äta macka, ja e superduper hungrig! :D

Tisdag

Idag har jag inte gjort så mycket, först var jag med victoria och vi gjorde inte speciellt mycket, hihi..
sen åkte hon hem och lämnade mig ensam och då åkte jag och var med sara och becca.. :D Vi åkte moppe o hade det trevligt var vid vallentuna sjön o hade myspys! Vi tog lite bilder också kan ju inte garantera att dom e speciellt snygga men bilderna kommer senare! :) nu måste jag duscha o sen vet jag inte vad jag ska göra för imorgon är jag antagligen ledig eller så ska jag med skolan till grönalund men då börjar jag inte förens 12 så inatt måste man ju inte somna tidigt som tur är för det kommer jag adrig klara
hiihihiihii, älska mig för den jag är inte för den jag borde vara!

?

Igårkväll var nog inte den bästa dagen, just nu är jag helt svart runt ögonen & massor. Fyfan vad jag grinade igår somnade aldrig igår natt. Vaknade nyss 13:25 whopsie, nu vart det visst ingen skola.. Jag har föresten inte min mobil på nu i ngr dagar kanske kollar om det kommer något viktigt och sen kommer jag inte vara någonting i vallentuna heller, men ni når mig ju på datan om jag sitter där samtidigt som er! Jag ska träffa vicy senare också och vi får väl se vad vi hittar på! hihi,
pusspuss

gråttajm..

Jag och vicy sitter och snackar med varandra på msn, båda sitter och gråter pga killar osv, usch vad fjantiga vi är... Men man måste ju gråta det finns nog ingen människa som mår bra längre. Men kommer verkligen någonting någonsin bli bra? alla säger tiden läker sina sår, jo in my ass.. Ingenting blir någonsin bättre och vill bort långt bort från allting verkligen, VILL VERKLIGEN DET.. Jag orkar inte bo här längre, orkar seriöst itne leva här längre. snart kanske jag kommer långt härifrån upp till himmelen..
aja ska sova nu, godnatt eller ska iaf försöka och sova nu, måste försöka o inte tänka så mkt...

jag hade så jävla fel!

Ett liv utan dig vill jag inte leva.
Du gör mig glad samt du gör mig svag,
Varje gång du säger de blir aldrig vi två.
Du va min enda
Du va min dröm kille
Ville hålla dig nära mig
Och aldrig släppa dig.
Mitt hjärta bankar när jag hör din ljuva röst.
Mina läppar formas till ett leende….
När jag tänker på dig blir mina ögon tårfyllda…
Av att vi hade det underbar men nu får jag lida
Känslor i hjärtat jag bär blir värre o värre
Visst önska jag att tiden hade stannat
Själv så mår jag inte så bra, blir sämre och sämre.
Visst älskar jag dig…
Visst saknar jag dig så…
Detta får inte vara sant,
NÄR I HELVETE SKA JAG KOMMA ÖVER DIG?



Jag är bara mig själv, Såkallade Lillsara!

Ni kanske tycker jag är fjortis, ful, uppkäftig, ja alla tycker ju olika.. Jag bryr mig inte om vad folk tycker, tänker och säger om mig eller jo klart jag bryr mig men jag tar inte åt mig om vad ni säger om mig. Det finns folk som älskar mig för den jag är och det är dom jag behöver i mitt liv, dom äkta och dom jag kan vara mig själv med och dom som älskar mig för den jag är. jag tänker inte bara ändra på mig bara för att ngn random brud tycker att jag är ja, vad ni nu tkr. Jag lovar er att alla ni som tycker att jag är massa saker lär känna mig innan ni snackar en massa skit för dom som jag är vänner med nu har alltid sagt tyckte du var störst fjortisen eller ba jag tyckte du var fett kaxig och massor men sen när dom lärt känna mig har dom älskat mig. så ta inte bara folk efter utsendeet och grejer, LÄR KÄNNA FOLKET FÖRST! :)
Puss&kram älsklingar <3



Det där är mitt riktiga jag, osminkad o snäll! :)


DÖÖÖÖÖ

Vad fan är det här för ngnitng? uuuusch, dö allihoppa! Bara för man en gång i tidne varit ett stökbarn och gjort en massa skit är man fan inte det föralltid.. Vi har inte gömt den där fucking jackan som nu ni har hört. Men visst lyssna på skit snack, i dont care...  Det är inte jag som förlorar på det utan det är ni. Ni förlorar folk som hänger på nova & ni som ville ha nytt folk hahah, det tror ni verkligen på när ni förlorar mig och daniella därifrån? Är verkligen trött på allt o alla som tror på skitsnack och allting, varför ens snacka skit? Varför lyssna på allt skit snack? förstår mig seriöst inte på sånt där folk.. Varför sprida massa falska rykten sen och förstöra för folk, alltså VAD HAR JAG GJORT ALLA EGENTLIGEN?
aja, jag bryr mig inte om er som är idioter och allting, ni kan ju bara dra åt helvete för ni är ingenting för mig längre!

..

nu sitter jag hemma hos mig med daniella och sofie.. Idag har jag inte gjort så mkt jag har varit hemma hos min lärare o fixat klart min film som jag har spelat in.. snart ska vi ut och daniella och sofie ska pierca sig hos johan.. bajshejskiss.

godmorgon inlägg!


kenta - just idag är jag stark.

Det är ngnting med den här låten jag tycker om men jag vet faktiskt inte vad det är som är så himmla bra med den här låten. Jag tänker mig själv att jag mår bra? eller att jag ska vara stark? jag vet faktiskt inte.. Men den är faktiskt bra!



vilken ska jag köpa?



Vilken ska jag köpa till skolavslutningen? Den rosa eller den vita, tycker båda är skit fina så hjälp mig vilken ska jag köpa? :)

....




Jag kom nyss hem har vart ute och träffat syster.. Vi har köpt skumparty biljetter nu också! Vilka ska dit? Hmm, jadu vi gjorde väl egentligen inte något mera åkte till coop och köpte bubbelchoklad också sen träffade vi egzon o johannes också.. Det var det vi gjorde sen åkte vi hem!
Nu ska jag ut och möta Erika så ska vi röka o snacka lite skit, ni får ha det bra ... <3

bilderna från mopperundan


BECCA!


INTE FAN MÅSTE MAN ALLTID VARA SNYGG...


JAG I MÄRSTA, VI SOM TRODDE VI HADE HITTAT EN BENSINMACK, JOMENVISST HADE VI GJORT DET MEN DEN TOG BARA KORT. FETT SEGT..


JAG PÅ BUSSEN TILL VÄSBY..


MIN ÄLSKADE MOPPE SOM ÄR MED MIG VART JAG ÄN SKA!


JAG I MÄRSTA IGEN..


JAG SKULLE SE HUR JAG SÅG UT I MOPPE HJÄLMEN.. HM INTE DIREKT VA MAN SNYGG HELLER..


BECCA HON ÄR JÄÄVLIGT STILIG...


VATTEN! :)

ROLIGT!


Ingen tur...

Igår var kanske inte den bästa dagen i livet eller vad tycker ni? Vi åker till något jävla ställe och kommer inte hem, det är ju ingen hitt sådära.. Men till slut iaf så får vi reda på vart vi är ngnstans så då kommer ju min pappa och hämtade oss efter ngn timme sådära ute i kallheten. aja huvudsaken var ju att vi kom hem iaf, och där jag var där ska  jag aldrig mera åka...


Johan igår morse på donken efter våran kväll i märsta.


Becca och jag på bussen till ngt jävla ställe. usch dit ska jag ALDRIG mera!

mopperunda

jadu, vad ska man säga att man har gjort. jag och becca skulle åka och hämta min moppe i väsby så vi tog bussen dit o sen behövde vi cigg o eftersom becca kan köpa i märsta så tänkte vi att vi tar moppen dit men det skulle vi då inte ha gjort.. om vi hade åkt med pendeln hade det tagit 7 min men eftersom vi tog moppen så dröjde det 2 timmar ist. hmm, drygt? svar: JA jävligt drygt. haha.. nu ska jag äta och värma mig för jag e rätt dåligt kall eftersom det är inte så jävla varmt och åka moppe om man säger så! Hihi..

....<3

Vaknade nyss, rätt dåligt skum kväll igår alltså höll fan inte på och komma hem! Albano vad är det lxm? hihi, men hem det kom vi iaf! min pappa fick komma och hämta oss mitt i natten för han visste först inte vart vi var heller men johans mamma kollade på sl vart vi var ngnstans.. Jahaja och nyss så vaknade man och snart ska man åka o hämta moppen i väsby som man lämnade dära.. och det ser ju faktiskt ut o vara ganska varmt ute eller.. Regnet kanske har slutat o kommit.. hoppas på det bästa vill ha SOL OCH VÄRME! Puss och kram nyp på stjärten <3

deppig....

Finns det någonting man vill leva för längre isf vad? Allting blir bara fel, men det kanske är det som det måste bli om man ska komma ngnstans i livet eller? Är jag verkligen värd allt det hära? vad har jag gjort för att vara värd det hära? Utsidan skrattar jag och mår bra, men på insidan vet ingen absolut ingen hur jag mår..

musik


!

Okej nu ska jag berätta lite saker för er, men får inte nämna den ena brudens namn, så vi kallar henne Kajsa!

Kajsa då hon är rätt skum tycker jag för.. Först så knullar hon min bästis pojkvän när dom var tillsammans och hon säger till mig att hon hade knullat en annan kille för hon hade massor med sugmärken men efter en vecka ungefär så säger Daniella att det var min bästis pojkvän för att Kajsa hade sagt det till Daniella och jag blir jävligt sur eftersom min bästis har vart med om lite skit och hon har verkligen hittat en kille som hon verkligen tycker om sen kommer Kajsa "våran såkallade kompis" och går bakom ryggen på bästis och knullar henne pojkvän, gör man verkligen så? det tycker faktiskt inte jag.. Så min bästis slog henne och det tycker jag var rätt för det finns vissa regler och man går inte över den gränsen, jag har själv gjort det och jag fick mina smällar för det och det var det rätta det bara är så.. MAN KNULLAR INTE KOMPISARS POJKVÄNNER? Okej men iaf, nu fortsätter vi.. Om man knullar sin kompis pojkvän ber man inte om ursäkt då? än att bara stå där som ett fån o ba jag har knullat han blablabla.. man ber faktiskt om ursäkt och sen för en vecka sen så skickade du folk på min bästis? så vi åkte rätt ut i en skog o kom in på en tomt o fan vet jag för hon skickade massor med folk på henne för att hon slog henne, men det var rätt att hon slog dig..  Sen sitter då "Kajsa" och säger att det är ja som hade daniellas jacka sist så sitter hon o säger att jag som i nte ens har rört jackan ska betala 200kr till daniella.. haha alltså det är ngnting som inte är rätt i ditt huvud. men nu fick du sm du ville du fick betala 400kr endå och jag slipper och betala och sen daniella slog dig o du säger att det inte gjorde ont? att det var versta lösa slaget? hur kommer det då sig att du flög bakåt och började gråta? hm, det går inte riktigt ihop, du vet att alla har videon o att där ser man att du flyger bakåt o allting? Aja och nu när vi har snackat när nova personalen med höll du på och börja gråta hela tiden och du sa att allt o alla ljög och att du hade rätt hela tiden o allting haha bruden, tycker faktiskt lite synd om dig..  efter att vi snackade med nova personalen leker du fett trevlig varför göra det? vi tycker inte om dig, vi vill inte ha dig som vän vi klarar oss utan dig. du gjorde dina fel o du ändrade dig ingenting alls o du kollade bitch blickar hela tiden o sen tror du att du kan komma och leka trevlig? det funkar inte så, okej? Vi vill inte ha ngnting med dig och göra inte för att vara elak men säger bara sanningen bara så du vet...
& till bästis du vet att jag står alltid på din sida och gör allting för dig hoppas du vet det <3

bakis

gårdagen var rolig. Jag Daniella och Becca åkte och köpte krök och satte oss o skulle bussluffa i Väsby.. Men vi tyckte vi var lite ensamma och sen ville jag träffa mitt ex eftersom det var ett jävla bra tag sen så då åkte vi till märsta o träffade massor.. Mitt ex ville ju egentligen inte träffa mig, lite synd för han att jag har hans kompisars numer hih! :) Sen sov vi hos robin också jag och becca för daniella drog hem och kom nyss hem och känner verkligen hur bakis jag är nu alltså. ikväll blire nog supa igen tror jag om jag kan fixa pengar så får vi se vad denna dag har och ge! :)
lite gamla bilder kommer här nu! :)


Mitt ex och jag, det var verkligen sjukt kul och träffa dig igen efter dom hära månaderna! :)



Väldigt gammal bild på mig och min bästavän becca <3



jag och daniella! :)

godnmorgon

Jag vaknade nyss, är ju ledig idag eftersom mina lärare älskar mig så! :) hihi.. Victoria sov hos mig inatt hon ligger fortf i sängen och det brukar fan vara tvärt om för det brukar alltid vara jag som är segast på och kliva upp ur sängen.. menmen, GODMORGON! :)

Ras Cricket - Skin

Denna låt verkligen påminner mig om den bästa dagen i mitt liv, HERREJÄVLAR VAD JAG SAKNAR TILLBAKA.
Så fort jag hör denna låt känner jag hur tårarna bara börjar rinna, jag dör för denna låt. Den är sjukt bra!


mitt fucking allt

Okej, nu ska jag berätta för er allihopa hur jag och min vän victoria blev vänner & vad vi gjort under tiden då vi känt varandra!

Allting började med att alla mina vänner började vara i kyrkbyn då såg jag vicy lite då och då men hade aldrig sagt ett ord till henne. Vi kollade inte ens på varandra eller ngnting. Så gick det ett tag till då jag var på "g" med Ralle och jag och Ralle vi har ju alltid mera vart bara vänner men vi har vart på g lite fram och tillbaka då vi bara har hållt på med varandra. Sen helt plötsligt vart vicy på g med Ralle och hon trodde att jag blev sur eller någonting så hon skriver till mig på playahead förlåt hela tiden och jag säger att det är lugnt men hon fortsätter endå. Sen efter ett tag så börjar vi snacka och då frågar hon mig ifall jag vill följa med henne och träffa Ralle och då sa ju jag självklart: ja eftersom hon verkade vara en trevlig brud så den 2mars -08 så träffades vi då vi skulle träffa Ralle. Det var ju självklart att det var lite pinsamt i början eftersom vi bara hade snackat egenom internet men det gick skit bra ska jag berätta för er. Jag mötte henne i centrum vi gick till aerosol för att möta Ralle och sen vandrade vi vidare till centrum och då blir jag och vicy hungriga så då går vi in på ica och köper kyckling med coola och självklart var coolan skakad så vicy får coola på hela sig, fett synd alltså! Sen har vi gjort grymt mycket under den tiden.. Vi har nästan gjort allting tror jag. En gång rymde hon med mig till laxå där vi då skulle träffa min pojkvän som nu är mitt ex och vi hade det rätt mysigt dära och vi fick 700kr av en gubbe så vi skulle kunna åka hem för vi hade supit upp våra pengar men då slapp vi betala på tåget så då hade vi 700kr till oss själva. Vi har blivit tagna av polisen t ex en gång då vi tydligen hade "hotat" ngr brudar eller ngnting sånt dära så kommer polisen o tar oss o sitter o snackar med oss sjukt länge o jag mindes ingenting utav det dära för jag var så jävla full, menmen jag förnekade det såklart eftersom jag inte minns och det är ju fult och ljuga eller vad tycker ni? eller alla gånger då vi skulle ha sovit på ip eller alla gånger vi har sovit hos Ralle. Alltså vi två har haft det sjukt kul jag lovar er verkligen det, det är ngnting som aldrig kommer att förstöras, för minnerna finns ALLTID kvar.. Nu är hon som en lillasyster för mig, hon är min bästavän och hon är faktiskt mitt allt och det finns ingen som kan ändra på det! :)

Nu kommer det lite bilder på oss garanterar inte att dom är snygga..


Vicy och jag, förra sommaren.


Vicy och jag när hon rymde med mig till Laxå!


Vicy och jag i vintras!



jag och Vicy på ett utav vårat nyaste kort!

Teddybjörnen Fredriksson.

Den här sjöng man själv & lyssnade på själv när man var liten, man lxm tänker tillbaka när man själv var liten & den här låten är verkligen underbar! Jag & min älskling daniella lyssnade och sjöng till den här idag & man verkligen kommer ihåg när man var liten, hur mycket man tyckte om denna låt!
puss&kram <3




tråkigt......

tjenahejsan, nu har jag precis kommit hem ifrån skolan och jag är med victoria. Nu ska vi äta mat, puss och kram nyp på stjärten! :)



...

Olyckligt kär vad är det för skit?!
Är det bara jag som är det eller finns det fler? vad gör man för att komma över den personen man älskar? Jag skulle aldrig ngnsin kunna tänka mig och ha det jag hade med mitt ex med ngn annan. Snart var det 6 plågsamma månader sen han dumpade mig & jag kommer aldrig över han. Jag bara saknar o saknar han och tänker på han hela tiden och jag vill inte leva såhära längre, vill inte leva utan han längre! Hjälp mig ngn det måste ju finnas ngn lösning eller? Fuck kärlek eller?

städdag.





Nu är det ju faktiskt så att jag och min kompis victoria tycker om att stöka ner men vi tycker däremot om att städa upp också, visst vart det fint efter? :)

Hon är sorlig! & äcklig...hora/vicy


jag är ny här i klubben

shueshue, nu har jag gjort en blogg! :)
Men nu ska jag ta mig min godnatt cigg och sova med vicy!
GODNATT! (:

Föresten, En gris En ko En Vallentunabo. Där har ni mig En äkta Vallentunare

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0