moppe krash!

becca har ju nu varit ensam hemma i 2 dagar.. igår var jag med hemma hos henne och E kom dit och sen började vi dricka lite. vi har det jätte trevligt och allting, sitter och snackar och lyssnar på musik luugnt.. det var jag och ngr till dära.. vid halv 3 tiden ungefär så skulle dom till täby macken fäör att köpa ciggaretter och sånt, E och M åkte på moppe till täby macken.. dom kommer till täby macken och handlade allting och sen mötte dom bergs, hennes pojkvän och erik. dom planerar att alla ska åka tillbaka tillsammans eftersom E och M var fulla.. dom vinglade runt och sen var dom påväg tillbaka till vallentuna då åker erik först, sen bergs och hennes pojkvän och sen hör bergs hur dom krockar. moppen åkte rätt in i en lyckstolpe och E hann precis o veja undan.. Es näsa vart sne, och hela läppen hängde.. erik fick ta E bakom sig på sin moppe, bergs skjussade M och bergs pojkvän tog beccas moppe, dom kommer tillbaka och vi snackar lite o sen bestämmer vi oss för att ringa ambulansen eftersom det såg ut som att han behövde sy läppen och vi hade då rätt, han hade punkterat sin lunga också, moppar börjar fan bli läskigt alltså, alla ramlar hela tiden snart kommer fan det hända ngnting riktigt jävla allvarligt.
ps: becca har ingen moppe kvar... hela styret är snett, ska man åka rakt fram måste man ha styret åt höger i think och hon har inga framkåpor ( stavning ) ska ni åka moppe fan i helvete åk inte fulla, ta det jävligt försiktigt och knäpp hjälmjäveln!



knaaas kväll!

igår vart det lite fel, m och e ramlade med moppe, e fick åka till sjukan.. har inte sovit ngnting i natt. måste sova lite nu.. skriver mer senare vad som hände! see u later bitches <3

Torsdag..

har varit hemma ett tag nu, sov hos min sötnos J i natt.. mvi gjorde inte så mycket igår, eller ah han var ju full och vi var med massor av folk.. vid 2 tiden kom vi hem till han och skulle sova.. fast myste gjorde vi ju också (a) inatt ska jag sova hos becca så det blir inget mera skrivet för mig, men imorgon då jävlar är jag tillbaka!

söndag morgon kl 6 jag längtar dit!

jag verkligen älskar min familj, utan dom inget mig!

man säger till sina vänner utan dig klarar jag mig inte, visst man gör inte det.. man har sina vänner som verkligen står än nära som man aldrig skulle kunna leva utan.. men min familj, utan dom är jag verkligen ingenting! vet att jag gjort mycket fel, vet att jag varit en idiot och kallat er för massa saker, skitit i allting och bara tänkt på mig själv. men jag är seriöst ingenting utan er, ni finns alltid där, ni verkligen aldrig sviker! jag vet att jag inte är så ärlig emot er och säger ifall det händer saker och vet att jag verkligen vart ett jävla svin emot er, men det är verkligen inte menningen, förlåt verkligen! jag kommer aldrig sluta att älska er, kommer älska er tills hjärtat säger stopp! mamma, pappa, lillebror, storebror, fast än jag inte visar det så är det ni som betyder mest i mitt liv och det är er jag lever för!
glöm aldrig bort att eran dotter, syster älskar er!


lillebror, pappa & jag i Turkiet förra året!


pappa och mamma på liseberg i år!

har dock ingen bild på min storebror..

pannkakor, is the fucking shit!


nu ska jag äta mat när som helst, ska äta pannkakor! det är ju bara så jävla gott.. me like pannkakor! =)

godmorgon älsklingar

vaknade nyss o funderar på o käka frulle.. vad händer idag då alla? Händer det någonting roligt? själv då så ska man antagligen till min sötnos, eller vara med becca.. vet inte riktigt vilket idag, man vill ju inte dissa ngn av dom?!  men ngn som har nått roligt förslag på vad man kan göra idag ist för att bara sitta hemma å ruttna när man vill vara med två st men det inte går, vilket ska man välja ens?
nu ska jag käka frulle, puss och kram nyp på stjärten! 

Becca och jag!


godnatt my hoes <3

nu ska lilla jag sova, sov gott nu alla ni som inte sover och alla ni som sover. <3

oshit, börjar jag tycka om han! :o

jag tror jag alltså lillsara, sara edström börjar tycka om en ny kille. trodde jag aldrig, jag som varit så olyckligtkär i mera än ett jävla halvår gråtit floder och bara saknat o suttit inne har börjat tycka om en ny kille. jag som sa till mig själv, ska inte börja tycka om ngn på väldigt väldigt länge, killar bara sviker. men nu har jag träffat världens sötnos, han är snäll och allting, han är inte som alla andra vad jag har märkt än iaf och jag märker att han inte bara är ute efter ngnting helt annat! han satt och höll om mig när jag var sjukt bakis, osminkad och håret stog åt alla håll och kanter, han pussar mig inför hans vänner och har fått träffat hans mamma och syskon!
J, MIN HEMLIGA SÖTNOS, DU ÄR FIN, SÖT, ALLT! <3


jag kände inte igen mig själv, då är man ju inte frisk .. :o



det här är helt otroligt, jag har inte kännt igen mig själv. alltså första bilden är ju orginal bilden och själv då så hade man inte sett den för vicy hade gjort om den och jag hade bara den hon hade gjort om. och jag trodde att den till höger var jag, men det var ju tydligen vicy. jag har frågat sjukt många vem av dom som är jag och alla säger den till höger, men jag är faktiskt den till vänster. så alla nu som tror att jag är vicy här är den orginella bilden och nu ser ni att den till vänster är jag och höger är vicy!

och förlååååååååååååt vicy för jag la ut den här bilden, snälla ta inte bort den och förstör mitt fina blogginlägg? snälla, alla måste ju få se vem som verkligen är jag på bilden.. :o

jag saknar tiden med dig!

det finns faktiskt en tid jag saknar så enormt, den tiden då det var du och jag emot världen! den tiden kommer alltid att finnas kvar och önskar att det fortf kunde vara såå.. menmen, livet måste ju förändras och dt måste ju hända nya saker i livet, det bara är så!


jag och bergs inne i stan!


när vi åkte till romme och hade rosa hår! så jävla tufft!


jag verkligen älskar dig, och saknar tiden sjukt mycket!

bulgarien snart!

tjohoooooo, nu längtar jag, nu är det bara ngr dagar kvar sen flyger jag iväg från kalla sverige.. den 2 augusti alltså på söndag kl halv 6 på morgonen sitter jag på flyget.. längtar som in åt helvete! kommer hem den 10 augusti igen i think! menmen, nu ska jag sminka mig o göra mig helt jävla snygg =)

förlåt för dålig uppdatering!

ja, jag vet! jag har blivit skit dålig på att uppdatera, men jag ska försöka bli bättre. idag ska jag träffa min sötnos, min hemliga kärlek! :) igår var jag väldigt väldigt bakis och trött, helt enkelt sjukt jävla sliten!  men idag mår jag ju sjukt mycket bättre o känner mig mycket mera fräschare.. ska äta snart med bergs och sen blir det och åka o träffa min nye sötnos! han och jag ska väl hem till han kolla film o mysa bara.. =) han har ju jobbat så han e ju rätt trött... höhö!
puss och kram <3

bilderna från göteborg! :)





















hemma igen!

suck, nu har man kommit hem igen.. det var faktiskt rätt mysigt där vi var. vi var några mil utanför göteborg på ett ställe som hette kungsbacka.. vi bodde rätt udda, vid en ishall i typ en minilägenhet(?) men det var bara för att min lillebror var på hockeyläget..
Detta hände under dagarna!
torsdags dygnade vi och åkte bil till kungsbacka och vi sov egentligen egenom hela resan dit.. när vi kom fram så bäddade vi och sånt och sen var det bara o sätta sig i bilen igen, för då jävlar skulle vi till liseberg! det var sjukt kul där bara att jag och vicy var rätt trötta. vi började med och åka flume ride ( eller vad den nu hette ) sen åkte vi balder, kanonen o massa mera, åt sockervadd gjorde vi också!
fredags så åkte vi till ullared och jag hittade massviss med saker, perfym, mascara, kläder, lösnaglas och lite mera, det var sjukt mycket folk där också.. sjukt segt. ullared nästa år också, rekomenderar faktiskt ullared det är sjukt billigt och det finns sjukt med saker också, hihi!
lördag idag alltså så åkte vi bil.. eller ah, vid kl 10 behövde man ge bort nykeln och vi skulle inte åka förens halv 2 ungefär så mamma gav mig och vicy pengar så fick vi gå ner på stan och handla lite frukost eftersom dom hade ätit upp all mat, vi drog ner på stan och gick in på ett cafe och köpte en varsin macka o en coola och dela på och sen hittade vi våran älskade kaka som vi lärde äta som efterrätt. mumsssss! vid 11 tiden kom vi tillbaka och då satte vi oss i bilen och sen har vi bara åkt bil hela dagen och inte gjort nå speciellt
nu ska vi iaf ut och får se om det blir nått kul ute, smeeeeeeeeeeeeek! <3
ps, bilder kommer när jag kommit hem!

Göteborg, here we come!

nu har man varit vaken hela natten och nu ska vi sätta oss i bilen för att åka mot göteborg.. kommer hem på lördag igen är dock borta ngn dag men skönt och bara komma bort! senare idag blir det liseberg också och imorgon blir det ullared, shopping alltså (: lördag blir det att åka in till själva göteborg och så ska jag och vicy ta en fika, kameran kommer självklart med!
 nu får ni allt ta och sakna mig och vicy, inte för att vi kommer sakna er för vi har ju varandra, men endå! :)



halv 3 på natten

hejhoppsnopp! =)
klockan är halv 3 och vicy sitter här brevid mig.. vi får inte sova förens halv 7 för då måste vi isf sova i bilen för kl halv 9 åker vi mot göteborg! idag har vi inte gjort så mycket, vi sov middag som vanligt vaknade vid halv 9 på kvällen.. vi drog ut o kollade läget men ingenting hände som vanligt. vid halv 1 mötte vi ramiro och satt o snackade gamla minnen, myspys! :)  nu ska jag packa och vicy ska blogga lite o sen ska vi duscha och sånt, bloggar innan vi åker! och vicy klagar på sina tuttar dom är tydligen försmå^^ haha
godnatt, godmorgon vad man nu säger :D

vicy och carro, deras första låt! :D



ett vanligt inlägg!

hejsan allihopa! jag vaknade nyss klcokan är 1.. idag vet jag inte vad som händer, men packa ska jag och vicy göra idag.. vi åker lxm iväg imorgon, vi ska till göteborg, jag är så jävla taggad! det är så jävla tufft att vi ska åka ngnstans tillsammans och att vi får det för våra föräldrar. våra föräldrar snackade igår och fyihelvete vad nervösa vi var, alltså ni som undrar så är det rätt så mycket som har hänt mellan våra familjer osv, så jag är verkligen superglad!
Nu ska jag käka frulle, puss och kram nyp på stjärten!

hello babes <3

nu sitter jag här vid datan hos mig och väntar på att vicy ska komma med min mat, men hon är fortf i mitt rum hon är inte direkt den snabbaste!

men idag iaf fixade vi oss å drog på fest i kyrkbyn, ryttarvägen hos nanni! det var massvis med folk där och ja det var väl lite drag där vart lite långtråkigt eftersom vi inte hade någon dricka! vi drog efter ett tag och satte oss på bussen och tog två bilder, här kommer dom två vi tog..





vi åkte till centrum för att hämta moppen och då var vicys hjälm borta.. någon som vet vart den är? aja vi tog moppen till palle och var där kanske 10 min sen drog vi hem till mig och nu sitter vi här med mat och chips och dip, mums!
Nu ska jag sova, godnatt älsklingar <3

utgång bitches <3


nu ska jag och syster på fest, vi hörs senare! <3

knulltävling hit o dit? :S

jag börjar faktiskt bli lite orolig, vad är det som händer egentligen? folk har knulltävlingar, vad är det lxm? man har inte en tävling eller har jag fel nu? alla knullar med allt och alla, alltså vad är det som sker? får man mer respekt för man knullar med fler eller vaddå? nej det får man inte, man får horrykten/slamprykten och vem vill ha det? dom som är 12 år ska inte hålla på och knulla runt.. skärpning på er alltså! man får inte mer respekt för man knullar runt som en slampa, det är bara omoget och ni får bara en massa rykten. fine vill ni ha det så fortsätt, men förfan man vill inte ha det!

morgon!

vaknade nyss.. malin ringde mig 4 i natt och säger "är du vaken" jag svarar "nej jag sover" då säger hon "jag kommer hem till dig och sover nu" jag svarar "okej" hon kmmer hem till mig och jag undrar vafan ska du sova hos mig nu för, jo då får jag reda på lite saker. och det är äckligt det hon sa :o men iaf, hon väckte mig för ungefär en timme sedan och nu sitter jag här vid datan och malin ligger i min säng.. snart kommer vicy också, hihi! :)
nu ska jag gå och röka puss och smek <3

är det likt? ;)


godnatt!

kom nyss hem.. var hos en som hette simon, kände dock inte han.. det var ammes kompis och jag hade ingenting bättre för mig så ja träffade söta amme och vi drog då till han simon och där var det två till, jimmy & sebbe (?) i dont know..
imorgon har jag då inga planer för, det som händer det händer.. hoppas väl på ngt roligt iaf :) Händer det något roligt någonstans någongång eller?
nu ska jag sova, godnatt <3

någon bra film?

Någon som vet någon bra film? det känns som om jag har kollat för mycket på, Kniven i hjärtat, Wild child & i taket lyser stjärnorna, någon som har nått tips på en bra film?


Göteborg på torsdag! =)

hej mina sötnosar.


på torsdag åker faktiskt jag och vicy till göteborg, grymt kul! jag längtar redan! orkar inte vara här något mera, det händer verkligen ingenting! på torsdag när vi kommer till göteborg så ska vi på liseberg, whoohooe karuseller .. (; och på fredagen ska vi till ullared ( stavfel? ) shopping blire då som gäller och det får man ju aldrig nog utav! på lördagen sen blir det hemgång för oss.. vi ska in till själva göteborg ett tag på lördagen sen åker vi hem därifrån eftersom vi ska bo lite utanför göteborg, hihi! Någon mer som ska till Göteborg!?

MÅNDAG!

jag bloggar inte mycket just nu förtiden... men det händer ingenting längre. allting är så jävla tråkigt, man gör bara samma saker hela tiden, lika bra och bara sitta hemma eller? igår badade vi iaf, vid halv 12 på natten eller nått sånt där så var vi hos F, jag vicy och ngr till och badade. Det var sjukt varmt i vattnet.  Idag har det inte hänt ett jävla skit egentligen.. har varit med vicy som vanligt och det har inte hänt ngnting.. menmen, kommer väl hända ngnting till slut..


he is cute <3

tråkig söndag!

just nu sitter jag här vid datan, helt själv.. vicy ligger och sover, hon som inte sovit ngt alls nästan i natt och jag som sov skit mycket i natt! ikväll ska vi åka bil, whohooe, åka runt lite. :D vems bil det får ni inte veta, hihi (a) Har varit i täby idag också ett tag.. men vad händer ikväll då? torsdag åker jag och vicy iväg föresten, vi åker till göteborg.. men iaf, det händer ju inte ett skit här alltså, så jävla tråkigt ställe man bor på alltså och fattig det är man också, det är inte bra alltså.. menmen, nu ska jag vara lite elak o väcka vicy o dra ut..
puss my hoes <3

min syster, flickvän, mitt allt, hon e sexig ajjjjjjt? ;)

lördag!

har ju inte bloggat på ett tag känns de som så de e väl bara o blogga lite nu när man inte har ngt bättre för sig.. sitter här vid datan väntar på vicy, hon är påväg hit hoppas jag?! jag känner för att duscha men kan ju inte göra det förens vicy har kommit hem till mig.. jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag, jag är bakis not good.. men det går väl över snart tror jag.. Vad ska alla göra idag?
nu vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om, bloggar senare puss!

är detta sant, bra eller dåligt.. måste tänka efter först! :)

igår så festade jag lite, men det vart knas i slutet.. började bråka med becca inte bra.. :/ aja, då drog jag till märsta iaf o träffade sötnosen.. han är verkligen inte som alla andra han e verkligen speciell, har aldrig hittat en så söt o snäll kille alltså.. trodde alla killar var svin, men så var det inte, lxm knulla sen dra så är alla, men inte han! tror ja börja gilla han och det får inte vara sant, för alltså ska inte bli kär på ett tag.. men han kanske är den rätte, eller vad tror ni?
Han e den sötaste som finns, han vill träffa mig igen. åh kanske hittat min nya pojkvän?


godmorgon!

vaknade nyss typ och har ätit frukost.. fick ett sms från min älskling daniella så nu är hon påväg hem till mig whohoooooe, jag har verkligen saknat henne! menmen, nu ska ja möta henne ! <33333

home again!

fyihelvete vad träningsverk jag har och fyfan vad jag längtat hem. först i lördags åkte jag till sandviken och var där tills på tisdagen då vi åkte och paddlade kanot, och dt var inte och leka med hur segt det var! första dagen var helt okej, i första forsen hamnade jag och becca baklänges, det var lite roligt. becca sitter o skriker " vi kommer dö vi kommer dö " jag sitter och asgarvar.. andra dagen var jävligt seeeeg. man hade ont i hela kroppen redan dåå.. ja o becca fick hålla i beccas mammas o puttes kanot för vi inte orkade en bit.. och idag den var förjääääääääääääävliiigt. usch aldrig mera paddla.. men det var skit kul endå! på torsdag åker man igen, om exakt en vecka, hihi! nu väntar jag på becca o ska åka moped med henne! puss och kram <3

snart åker jag! =)

nu ska jag bara plocka ihop det sista sen åker jag! ha det kul allihopa, puss och kram <3

sandviken here i come!

idag ska jag åka iväg till sandviken till becca! :) kommer inte ha ngn tillgång till dator eftersom deras internet inte funkar. min buss går kl 5 idag från centralen och jag kommer hem på torsdag tror jag. vi ska paddla eller ah vi e rätt många och har ju lovat becca och åka med och man måste ju hålla det.. det kommer säkert bli jätte roligt! :) segt och sitta på en buss i 3 timmar men endå! :) hoppas ni andra får en bra dag!

nattinatti! :)

kom nyss hem, har ju varit vid udden med massor av folk, det var rätt kul.. massa folk där som man inte hade träffat på länge eller ah, nästan alla där hade man inte träffat på sjukt länge, det var skit kul och träffa alla igen! alla kom och gick och jag stannade där tills vi bara var ngr st kvar.. då drog endel hem till sofie och tobbe skjussade hem mig till mig, jag är sjukt trött alltsåå.. funderar på och sova, men vad händer imorgon då alla?
aja, ska sova nu iaf, puss och godnatt<3

utgång bitches <3

nu ska faktiskt lilla jag ut igen. väntar på linus som ska hämta mig med hans moppe eftersom min är trasig :( vi ska till udden, det är tydligen en massa folk där, myspys!


färgningen


såhär vart håret, är då inte speciellt nöjd menmen.. man kan ju inte alltid se perfekt ut eller vad säger ni? ;)

<3333333

shuuue bitches <3
idag har jg inte gjort något speciellt var uppe rätt länge igår och sov till 3 sen skulle vi ner till centrum och sälja ciggaretter! more cash lxm ;) sen åt vi pizza medans vi var där nere i centrum, har ätit ute jävligt mycket nu alltså, igår åt jag och vicy i kungshallen inne i stan och dagen innan åt vi donken och idag pizza, vad blire för nå gott imorgon då.. jag har just nu sminkat klart mig, eller är nästan klar.. ska snart ut o dricka lite granna o träffa lite folk.. ska vara med ramme ralle ekta mimmi och ngr andra hihi (: vi ska snacka me en brud idag också, som är skit kaxig o säger att hon inte kan kontrollera sin ilska för hon har adhd, i dont care jag har också adhd lxm.. menmen, nu är alla påväg till kragsta nu måste vi skynda oss, puss och kram <3


gårdagen! :)

förlåt för dålig uppdatering men har inte orkar och haft tid! igår gjorde jag inte ngt speciellt typ.. var med vicy ralle och ramme, alla dom sov hos mig inatt! :) och jag och vicy tog en massa kort inatt när vi hade pjamas o låg i sängen!




Detta är dock bara 2.. översta är då på mig och vicy, sen får man ju inte glömma ramiro man tog kort på igår heller.. Ralle tog jag inget kort på så han fick inte vara med hihi!

wohoooow :D

vicys blogg är tillbaka också !!! :D jagevicyy.blogg.se

Efterlysning !

NGN som vet vart vicys fjällis är ? natha hade den sen hade jag den och nu är den borta :p ngn som har den ? tror jag glömmde den på fyllan :D snälla smsa om ni har den (a) ha det bra tja !

bilder ifrån måndags..


Jag och sofie <3


Egzon och Jag <3


Folk <3


Sofie gör reklam för mat!

blablabla

Nu sitter jag bara hemma och har det tråkigt, vicy kanske kommer till mig sen o sover hos mig.. ojusste ja trodde ja hade tappat bort mitt busskort, legg & bankomatkort, men det låg hos vicy. fyfan vad skönt och veta det iaf..
skulle ju slinga håret också, det är förjävligt fult, fyfan alltsååå :(

hårfärgning..

det var länge sen jag skrev tänkte passa på nu medans vicy håller på o färgar mitt hår.. ska färga blonda slingor hoppas inte på helt oranga slingor nu.. det blir som det blir...

har lite bilder nu från peace n love


freddie hade en snorbuse i näsan, hehe :P


jag!


becca!


våra öl


på tåget påväg till Bårlänge!


massa tält!


jag och en snubbe, minns inte va han hette.. :P

Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder, för det är ett antal bilder hehe! :)

LÄÄÄÄÄNGTAR

nu är vicy i sverige hon sitter på bussen påväg till sthlm nu! JAG LÄNGTAR! det var så jävla länge sen jag snackade med henne, ska åka och möta henne i centralen också whoohooee, hoppas vi inte irrar runt oss där bara haha.. men nu måste jag duscha o lite sååånt..
föresten tror nog ja e de lyckligaste människan just nu!
PUSSSSSSS ALLA <33

Fjortis (?)

visst fan ser jag ut som en fjortis i ansiktet! :o detta funkar inte, så här kan jag ju fan inte se ut alltså!

UTGÅNG!

äntligen ngn som vill leka med mig, jag börjar känna mig rätt mobbad har suttit hemma fett mycket alltså. men sötaste sofie räddade mig.. ikväll tar jag med mig kameran för typ första ggn på skit länge, det ska firas med massor med kort! :) ska ut med sofie och hennes kompis cassandra ska också vara med, mysigt.. vi ska sätta oss vid gustavsudde o dricka lite o hare mysigt. bilderna kommer ikväll eller imorgon får se när och hur ja kommer hem ikväll..
Pussssssssss

high school musical!

har nyss kollat på high school musical filmen, den är bra fast den 2 e bäst! :) men troy är ju bara så jävla snygg alltså :o "troy & Gabriella" som egentligen heter Zac Efron & Vanessa Hudgens dom är ju bara för söta, I LOVE THEM! <3

Jippiiiie!

nu ska ja få en ny moppe iaf, ngn som har en moppe o sälja? (a)

detta är humor!


suuuuuuuur

fan helvetets jävla skit. min moppe e trasig min pappa vägrar o betala, skulle kosta runt 5000kr(?) och han köper inte en ny heller. de e nå fel på motorn, HELVETE.. jag klarar mig ju fan inte utan min moppe den är ju fan mitt liv. aja det är inte mitt problem sen när mina föräldrar måste skjussa o hämta mig dit jag vill, eftersom dom vägrar o köpa en ny men dom vägrar även att betala lagning, jävla nördar dom är!
aja, väntar på att mamma ska komma hem nu hon säger att vi ska prata om det när hon kommer hem!

godmorning!

jag vaknade nyss, skönt med sommmarlov så man kan sova hur länge man vill.. det börjar ju endå bli dåligt väder nu satt vad ska man annars göra? vad händer idag då alla? finns det ngn fest ngnstans?
Juste vicy kommer hem snart, är skit glad! :D hon kommer hem i natt eller imorgon på dagen, jag tror det blir imorgon på dagen men fyfan vad jag saknar henne alltså seriöst.. :o vi har inte träffats på sjukt jävla länge, fatta glad jag är nu när hon kommer hem snart. hihi..

menmen, ska käka frulle nu puss och kram <3


följ mig så följer jag dig via bloglovin? :)

Följ min blogg med bloglovin

BÄSTIS, SYSTER, FLICKVÄN! <3


vicyy hjärta lillsara, jag vet inte hur jag ska börja men asso ända sen du kom in i mitt liv har det varit perfekt, även fast alla mammor och pappor klagar på oss när vi är tillsammans att vi bara gör dumma saker, så är det lixom du&jag föralltid.. tänk så mycket vi har gjort på bara lite mer en 4 månader, vi har haft så jävla kul tillsammans, skrattat gråtit hatat och förlåtit, vi bråkar lixom typ varje jävla dag men asso vi blir alltid samms alla syskon bråkar ju lixom, men när vi gör det det är lixom för vi älskar varandra så jävla mycket, vi är med varandra varje dag. vi sover över med varandra, vi bråkar med folk vi rymmer, vi gör allt tillsammans, alltid när jag är ledsen å mår dåligt finns alltid du där.när alla andra sviker och snackar skit så finns du där och gör mig glad, och när du är ledsen så gör jag allt för att det ska bli bra igen. tänk alla ställen vi varit på, vi åkte lixom runt hela stockholm och träffade massa kompisar, sen rymde vi till örebro och hade inte ens pengar till att åka hem, alla nätter vi rymt och ralles pappa hittat oss haahha! och när vi krökar tillsammans det är ju såå mysigt vi gör värkligen allt tillsammans, jag vet fan inte vad som skulle hända om du försvann från mig, jag skulle seriöst inte kunna leva, du är min andra halvva utan dig blir jag inte hel, du är lixom min stora syster jag ska ju gå i dina fotspår, alla vuxna försöker fan sära på oss. å säger att det blir bättre,men det blir det ju fan inte vi ska vara tsm så är det bara, och dom lyckas inte heller vi rymmer ju bara haha, ja skulle kunna säga att jag älskar dej tusen miljoner ggr men du skulle ändå inte fatta hur mycket du betyder för mig, du fattar inte hur glad jag är att du finns och är just min bästa kompis,jag vet att jag kan vara dryg ibland och typ så men jag vet inte vad jag ska göra ibland blir allt bara knas, men vad som än händer så kommer jag aldrig lämna dej det kommer vara du och jag när vi är typ 100 år hoppas jag, det går värkligen inte att glömma allt roligt vi gjort på den här korta tiden, det känns som vi känt varandra hela livet fast det bara är två månader, så mycker vi har hunnit gjort så många kul perssoner vi träffat haha du fattar vilka jag tänker påå ? (a) jag kan lixom snacka om allt med dig det är dej jag ringer när jag behöver hjälp, fast jag ringer dej typ aldrig för jag är ju med dig varje dag, vi är så lika om man tänker efter, jag säger värkligen inte allt det här bara utan jag menar det du är en äkta vänn en ån som alla behöver, jag tycker synd om dom som inte har dig.

vicyy hjärta lillsara, jag vet inte hur jag ska börja men asso ända sen du kom in i mitt liv har det varit perfekt, även fast alla mammor och pappor klagar på oss när vi är tillsammans att vi bara gör dumma saker, så är det lixom du&jag föralltid..jag skiter i vad alla andra säger tillexempel polisen o soc och dom, vi skiter i det och lever livet gumman,allt bara knasar jusst nu men det löser sig, vi klarar allt eller hur ?ingen kkmr kunna sära på oss det lovar jag dig, tänk så mycket vi har gjort på bara lite mer en 4 månader, vi har haft så jävla kul tillsammans, skrattat gråtit hatat och förlåtit, vi bråkar lixom typ varje jävla dag men asso vi blir alltid samms alla syskon bråkar ju lixom, men när vi gör det det är lixom för vi älskar varandra så jävla mycket, vi är med varandra varje dag. vi sover över med varandra, vi bråkar med folk vi rymmer, vi gör allt tillsammans, alltid när jag är ledsen å mår dåligt finns alltid du där.när alla andra sviker och snackar skit så finns du där och gör mig glad, och när du är ledsen så gör jag allt för att det ska bli bra igen. tänk alla ställen vi varit på, vi åkte lixom runt hela stockholm och träffade massa kompisar, sen rymde vi till örebro och hade inte ens pengar till att åka hem, fan vad kul vi hade där lixom vi typ åt chips till frukost lunch och middag för vi hade ingen annan mat, sen var vi lixom som gubben i lådan och sov ute på en golfbana.alla nätter vi rymt och ralles pappa hittat oss haahha! och när vi krökar tillsammans det är ju såå mysigt sen typ alla gånger jag köpt cola och alltid händer samma sak med den, vi gör värkligen allt allt ALLT tillsammans, jag vet fan inte vad som skulle hända om du försvann från mig, jag skulle seriöst inte kunna leva, du är min andra halvva utan dig blir jag inte hel, du är lixom min stora syster jag ska ju gå i dina fotspår, alla vuxna försöker fan sära på oss. å säger att det blir bättre,men det blir det ju fan inte vi ska vara tsm så är det bara, och dom lyckas inte heller vi rymmer ju bara haha, ja skulle kunna säga att jag älskar dej tusen miljoner ggr men du skulle ändå inte fatta hur mycket du betyder för mig, du fattar inte hur glad jag är att du finns och är just min bästa kompis,jag vet att jag kan vara dryg ibland och typ så men jag vet inte vad jag ska göra ibland blir allt bara knas, men vad som än händer så kommer jag aldrig lämna dej det kommer vara du och jag när vi är typ 100 år hoppas jag, det går värkligen inte att glömma allt roligt vi gjort på den här korta tiden, det känns som vi känt varandra hela livet fast det bara är två månader, så mycker vi har hunnit gjort så många kul perssoner vi träffat haha du fattar vilka jag tänker påå ? (a) jag kan lixom snacka om allt med dig det är dej jag ringer när jag behöver hjälp, fast jag ringer dej typ aldrig för jag är ju med dig varje dag, vi är så lika om man tänker efter, jag säger värkligen inte allt det här bara utan jag menar det du är en äkta vänn en ån som alla behöver, jag tycker synd om dom som inte har dig. sommaren 08 kommer bli så himla underbar med dig, det har ju typ gått halva nu eller snart och det har varit så jävla kul, jag är lixom ingenting utan dig. men när jag är med dig är allt perfekt. även om jag inte säger att jag älsakr dig hela tiden så vet du att jag gör det, varje sekund jag inte är med sig känns som en evighet det är lixom helt tomt utan dig jag vet inte vad jag ska göra, som när jag var i thailand det ända jag tänkte på var dig och jag längtade hem, sen när du var i turkiet det var ju en hel vecka, värsta veckan i mitt liv, jag ville bara sova hela tiden, hade lixom inget annat att göra sen direkt när du ringde mig mitt i natten och var på arlanda blev jag skit glad jag ville bara träffa dig direkt då å när ja gjorde det blev det lixom mitt hjärta helt fyllt igen och jag blir så hinmla glad av att bara höra din röst eller se dig, och ditt skratt vem kan motstå det lixom haha,vi får aldrig glida ifrån varandra lova det! fuck alla andra lixom det är du&jag och om vi bårjar bråka fett mycket någon gång så kommer jag ändå göra allt för dig för du är min stora syster, jag kommer alltid hjälpa dig vad du en ber om, vi är värkligen som systrar, delar på allt , kläder,pengar å sånt jag älskar dig så jävla mycket,du är värkligen en äkta vänn hoppas du vet det och förlåt för alla gånger jag varit fittig och lämnat dig å så tillexempel den gången du fick gå ända till märsta mitt i natten, förlåt jag vet lixom att jag inte är den perfekta vännen men det är bara med dig jag blir hel, älskling lämna mig aldrig, det är du som får mig att orka och gå upp varje morgon och känna lycka, hoppas du fattar hur mycket du betyder för mig nu,<3sara lillsara edström <3 victoria vicyy jones det är så det ska vara lixom, kan alla bara fatta det ! sen den 2 mars och föralltid,jag älskar dej så fucking mycket syster
fråån vicy


kolla vilken söt syster, flickvän, bästavän man har!
ååååååååååååååååååååååååååååååååååååh, i love yooooooooooou! aldrig utan dig syster, du vet utan dig är jag ingenting offrar seriöst allting för dig bebis! <3




hatar vissa människor!

jag har ingenting emot fjortisar, jag kan själv vara en ibland och det är ngnting jag står för.. men när man säger fjortisar till sånna som ser ut som sånna så säger dom "vad snackar du om? jag är ingen fjortis".. varför inte stå för det man är jag förstår faktiskt inte det. alla har en gång i tiden varit fjortis men endel stannar tyvärr och blir inte mycket mer mognare. nu sitter jag verkligen inte och säger att jag är perfekt eller någonting för ingen människa är egentligen perfekt, alla har ngt..
en annan sak jag inte heller förstår är hur folk egentligen kan sitta o säga att man är en hora eller ngnting o börja snacka om ens liv när dom inte vet vem människorna är? hur kan dom veta så jävla mycket, för att dom har hört eller? är rykten sanna? nej det är dom inte!

aja orka slösa sin tid på folk som är omogna o inte har nått liv, jag kan ta skit men jag har en viss gräns och det har alla. när folk snackar om min familj, eller om mina vänner och lite mera saker!

jag är mig själv, verkligen ingen annan!

bitches <3

kom nyss hem, klockan är 22.13? det är sommarlov och jag sitter hemma nu.. aja what ever fanns ingenting och göra ute och orkar inte direkt sitta på en bänk o se fin ut eller hur? så jag drog iaf hem åt nyss en gorbysss, ååååh så jävla gott det är!

morgon dagen är iaf planerad!  ska dricka lite med sazz hennes pojkvän, ngn mera?


JAG SAKNAR MIN FLICKVÄN MEST, VICY KOM HEM ! <333

jimmy jansson!


jag verkligen ÄLSKAR han.. haha! :$

hur man ser ut idag i facet! :)

snart blire käka mat & sen träffa älskling Sazz! <3

tjena svejsan hejsan! :D

just nu håller jag på och sminkar mig lite granna, ska ju träffa sazz efter maten! idag har jag inte gjort så mycket har varit lite med erika och sen kom hennes kompis melissa dit.. hon har ju en sån hära mopedbil(?) vi åkte iaf ner till centrum med den, jag fick då ligga i baksätet .. tur det man var ju inte så jävla sexig då heller, osminkad risiga kläder o ingen bh, haha!
nej nu måste jag skynda mig lite!

söndag

vilka söndagar är roliga egentligen? vad ska alla göra idag? jag har verkligen sjukt tråkigt och jag vill verkligen hitta på ngnting roligt idag, orkar inte direkt sitta hemma hela dagen precis som igår, det är förjävligt segt!
Någon som vet ngnting roligt man kan hitta på?
pusssss bitcheees <3

ringringringringring ! ;D

give me your number Paow, i should call you? but why im should called you?




ursäkta mig ifall jag stavat helt fel :.$ är inte så jävla bra på engelska !

förhållande!

jag börjar seriöst bli beronde av att hitta mig en pojkvän.. jag saknar att ha ngn vid min sida, som älskar mig för den jag är, någon att mysa med.. hur fan kan det vara så jävla svårt att hitta en egentligen? allt jag önskar mig är att det fanns ngn som älskade mig för den jag är, inte bara för mitt utseende (?)   
jag älskar seriösa långa förhållanden!

paradise hotel..

har kollat på paradise hotell, finns ingenting och göra idag. sjukt seg dag!

imorgon ska jag vara med sazz i think.. vet dock inte vad vi ska göra för ngnting men orkar inte sitta inne imrogon ocksåå, det har jag inte tålamod för! :P hehe, men vafan vad har alla gjort under lovet egentligen? det har ju fan gått ett tag på sommarlovet, eller vad säger ni?

nu börjar det bli sjukt dåligt väder också :(  inte bra det.. 
finns egentligen ingenting o skriva om idag, för det har inte hänt ett skit! :P

reng, fucking regn!

fy i helvete vad det regnar här nu då! typ översvämmning seriöst alltså. :O läskigt juuu.. jag är skit trött o skit förbannad! en brud sitter o säger att ja säljer mig jag vet inte vad och bruden vet ingenting om mig, bara att det är mitt ex kompis.. usch på henne?! hon sitter o säger gå å sälj dig jag vet inte vad, men hon vet ingenting! visst? ja ska slå sönder henne, hon har ju bara fjortiskompisar.. :o paow ni vet "storbloggarn" hon e ju så tuff eller vad säger ni?
hah

ett raaaandooooom!

igår var jag först med bergs typ hela dagen, vi fixade lite dricka o sånt! vid 9 eller nått sånt så mötte vi marija o vi började att dricka.. vi drog hem till ngt jävla random för irre o madde var där! seriöst han hade ngt fel på riktigt, stackars kille fan. han gav aldrig upp.. :o saab eller hur det stavar alltså bil märket den var bäst bara för han hade en sån, shit alltså. vi drog ner mot centrum o mötte bergs boyfriend (?) vi var i centrum ett tag, vi är dock inte ngr centrumhängare.. sen drog vi hem till bergs kille o slaggade där och kollade film! det var min kväll hur var eran? :)


byz - karatefylla


visste fan inte att han var så här snygg, erkänn han är snygg? :O

gratis saker!

Gratis

feeeest väntar!

idag ska jag festa, vad ska ni alla andra göra? jag får iaf hoppas på det bästa att det inte blir som här om dagen då blev det lite för mycket alkohol. och eftersom alla redan vet om det så kan jag berätta för er som inte vet, jag drack för mycket och spydde ner mina kompisars tält som dom skulle sova i.. förlåt killar var inte meningen!  hade ju dock bara lite dricka men fick mer där och sen en hemligsak också... men idag blir det iaf o festa med bergs och det var skit länge sen. fan nås på luren, har ni inte mitt nr synd! :)


det där är från förra sommaren, tider det! I miss that times! :(

kvällens händelser! :)

jag var med bergs idag också på kvällen, kom hem nyss ungefär! vi har väl egentligen inte gjort speciellt mycket, det var lite bråk o sånt så vi var där o kollade läget och så.. sen var vi mest ute o hade det trevligt och snackade lite och planerade för morgondagen, vad händer imorgon folket? jag ska iaf vara med bergs.. känns fett skönt för det var grymt länge sen vi umgicks osv, saknar ju oss. vists det kommer aldrig mera bli som förr men fortf är det grymt att vi har kontakt osv.. nej nu ska väl lilla jag sova eller vad säger ni? puss och kram GODNATT ! <3

svaren till frågestunden!

anne om frågestund:

    har du gjort din header själv? :)

Svar : nej det har jag inte gjort http://nightlifes.blogg.se/ som har gjort den! :)


    hanna om frågestund:

    vart bor du ? (a)

Svar: jag bor i Vallentuna!


nanny   ([email protected]) om frågestund:

    har du något favoritplagg?

ja det har jag faktiskt.. den där tröjan är en av dom! :)



Nazli   ([email protected]) om frågestund:

    sv: okej. Vrf gick du om 9an? =)

Svar: för jag hade problem genom 7an och 8an, sen till 9an fick jag all hjälp osv jag behövde och sen valde jag att gå om 9an en gång till! :)


Tack för alla frågor, hoppas ni vart nöjda med era svar! :)

frågestund

nu har jag frågestund så ni alla kan fråga exakt vad ni vill och jag lovar att jag kommer och svara ärligt, så fråga nu EXAKT vad ni vill! :)



Quintino - Parapapa (rap das armas)

har verkligen fastnat för denna låt! dunkar den hela tiden! har gjort det hela dagen fan :o


småshopping

har varit och handlat nyss lite med min mamma, här är det jag köpte!


där var det jag handlade idag.
Tamponger,
tuggummi,
strumpor,
vit kajarpenna,
leggins
&
ett par nya skor!

skodax!

snart ska jag och mamma åka och titta på skor och se ifall vi hittar några fina skor. har ju endå ingenting och göra idag och då var min mamma snäll o ställde upp på å åka o titta om det finns ngr fina skor! :) man har ju häldre för många skor än för ngr ;)

det där var ett par av dom senaste skorna jag köpte..


paow & dessie

är det bara jag som tycker dom är lite överdrivna? visst deras bloggar är kända ingenting jag är avundsjuk på.. men alltså ena sekunden är dom bästavänner sen helt plötsligt är dom ovänner. och paow spottade o gav dessie 3 bitchslaps va är det lxm? hej jag är fjortis direkt, och dessie du polisanmälde det? snälla brudar väx upp förfan. jag är verkligen inte avundsjuk på dom två överhuvudtaget men alltså läser man deras blogg så märker man hur fjantiga och överdrivna dom är, jag läser deras blogg jag läser andra bloggar också som kizzie o dom o dom tycker man iaf om, men inte dessie o paow!ni blir irriterade ifall folk säger att ni kan dra eller ngnting att ni tror ni är ngnting för ni har stor blogg? varför ens bryr ni er? det e ju endå ni som gjort så ni blivit stora, lägg ner bloggarna ifall det ska vara så. haha! jag skrattar fan bara åt er!

16.00

jag vaknade nyss klockan är då 16.00 och vad ska man göra idag? jag har faktiskt ingen jävla aning, blire bara o sitta hemma? kul lov isf, nej verkligen inte! sitta inne en varm o solig dag, låter ju inte speciellt roligt..
aja, nu ska ja kisselemissa o ätaaa! :D

visst fan borde jag vara nöjd med mina betyg? ;)

BETYGSLISTAN VT 2009
alla måste göra den varken dom vill eller ej !
vilket betyg har du i:


grundämnen
Matematik; G
Engelska; G
Svenska; G

so ämnen
Samhällskunskap; G
Historia; G
Religion; G
Geografi; G

no ämnen
Fysik; hade inte det så ig
Kemi; hade inte det så ig
Biologi; hade inte det så ig
Teknik; g
Idrott och Hälsa; hade inte det så ig
Hem och konsumentkunskap; g
Bild; hade inte det så ig
Språk; hade inte det så ig
Slöjd; g
Musik; hade inte det så ig

jag ger upp hoppet..

inge mera krigande för dig nå mera, jag vet att jag aldrig mera kommer få dig igen.. men våra minnen kommer alltid finnas kvar inom mig, kommer aldrig glömma dig, den finaste på jorden, kommer alltid att finnas där för dig, glöm aldrig det "vännen"



ny datamus! :)

idag har jag ÄNTLIGEN fått en ny datamus, har väntat på det fan hur jävla länge som helst. äntligen en som funkar utan fucking problem, den förra kunde typ inte svänga så man ville den högra knappen behövde man trycka hårt som fan för att den skulle funka. nu har man fått en helt ny som funkar utan det lilla minsta problem o den e svart o fin! tack mamma o pappa för den, lite snälla kan dom vara ibland iaf, men igår var dom det inte. men dom har ändrat humör nu! JIPPIIIE!

myggor & myggbett!

jag verkligen hatar myggor och myggbett.. myggbett bara kliar o kliar!



jag har tråkigt så jag gör sexfrågor xD

Porriga frågor:

1. När hade du sex senast? - inte så länge sen
2. har du blivit med barn någon gång? - nope
3. vad är det pinsammaste du har gjort under en sexakt? - emh, det vet jag inte :P
4. vem är den bästa du har haft sex med? - hah, jadu :P
5. vem är den sämsta du har haft sex med? - de kan jag ju inte säga här..
6. har du haft sex med någon kompis? - aarå
7. vem var en slump att du hade sex med? - emh, ja?
8. ångrat någon av dom? - jo det gör jag verkligen!
9. var du kär i alla? - nej bara i 1
10. är/har du varit en player? - nejnej fan! :D
11. När blev du av med oskulden? - inte så länge sen :D

Har du haft sex i
12. Ett badkar/dusch? - nope
13. på ett tak? - neej .
14. en toalett? - aa
15. i en skog? - nä
16. i en säng? - aa
17. i en husvagn? - nä det tror jag inte
18. i en bil? - njae.
19. När var din första kyss? - fan ofta man kommer ihåg sånt? :O
20. Hur gammal var ditt äldsta hångel? - ja venne inte så jävla gammal heller.
21. Hur många seriösa förhållande har du haft? - 2 ..
22. Hur många gånger har du varit riktigt kär? - 2
23. När kramade du någon senaste? - igår ..
24. Saknar du någon speciell nu? - mmh, tyvärr..
25. Har du svårt att bli kär? - njae, har jag väl..
26. När kysste du någon senast? - emh, typ fredags-lördags natt?
27. Ångrar du det? - vettefan.
28. är du singel? - aah..
29. när fick du en komplingmang senaste? - hm, fan vet ja :P
30. Har du träffat någon internetperson? - aa tror de xD
31. vem vill du ha sex med? - jadu finns ngr .. (a)

alla som har haft sex gör listan innan en timme gått,
annars får du otur med sexlivet 2 år frammåt

my fucking best friend!

Du är så snäll och rar

Du är den bästa vän jag har

Min bästa vän kommer du förbli

För ingen har så kul som vi

Vi hittar alltid på en massa trams

Och om vi bråkar blir vi alltid sams

Du är den bästa vän jag har


i fucking love you victoria "vicy" jones!



tjuvar :P

idag har jag varit med bergs o vi e lite tjuvar av oss, först så går vi in på kvarnbadet och sen går vi in i omklädningsrummet och där är det en väska.. vi börjar rota lite i väskan o hittar där de stog en lapp ngt men hon trodde de stog vård ngnting för först säger hon "jag trodde det var kvarnis kort men det var tydligen ngn vårdsak" sen insåg vi att de var kvarnis kort där o då tänkte vi "vi lämnar tillbaka det kanske vi får hittelön" men det fick vi ju då inte :( onödigt och lämna tillbaka det, det var fan en sockärrnings! menmen, vi snodde ett paraply idag också, haha lite roligt var det ocksååå.. haha sen tog lilla elba sönder det och bergs gick fram till  han o sa att han skulle betala ett nytt o grejer och det var också lite roligt, sen har vi hittat ett hemligt ställe mohaha! :D


herrejävlar vad jag saknar vårat hår, det var ju bara för snyggt eller vad säger ni? rosa forlajF! :D

i love myself^^ ( hur det nu stavas )

Jag mår bra, mitt liv är perfekt! :)



Måndags..

Då hade ju alla kommit hem från allting, så jag var med daniella sofie och natale. vi hade det faktikst grymt roligt! först åkte vi moppe lite överallt, vi var i kyrkbyn.. där vare lite folk o fyfan vad varmt det var den dagen alltså, fyihelvete! menmen sen efter ett tag åkte vi till vallentuna och skulle fixa mitt busskort o lite sånt.. daniella o sofie drog hem till daniella för att hämta vattenbalonger, efter ett tag kommer dom då åker vi och letar efter natales lillasyster! vi hittar henne o natale går hem.. jag daniella o sofie åker runt o kastar vattenbalonger på folk det var så jävla kul.. de va två kärringar som gick med gå stavar, dom kasar på en av dom den ena kärringen går framför moppen med gåstav o skriker stanna för i helvette men daniella kör o tanten slår henne med gåstaven rätt i ryggen, hahah fyfan vad kul det var!  vi träffade världens sötnosar också .. :o men dom försvan.. :( dom visade rumporna för oss dom var tvillingar (a)
menmen, nu måste jag käka puss och kram nyp på stjärten <3

RSS 2.0