Hemma igen

har kommit hem nu iaf orkade inte vara hela dagen i skolan. har inte sovit ngnting i natt.. på fredagen festade jag å becca med massor och på lördagen var jag amanda å becca på crusing å åkte bil .. =) igår kollade vi bio, sommar med göran, sjukt bra film alltså.. garvade som fan! åkte hem imorse ifrån sandviken.. kl 6 på morgonen åkte vi till gävle för å ta tåget. sjukt segt.. är så jävla trött nu, har inte sovit på hela jävla natten. vi kom inte hem till becca förens 4 på natten å då åt vi å sånt.. orkar inte skrvia nu ska sova lite granna.. skriver senare, puss å kram <3

imorgon åker jag =)

sista inlägget jag kommer kunna skriva, för imorgon ska jag till skolan och direkt efter det ska jag till väsby och åka till sandviken.. skönt och komma bort härifrån.. hörs på söndag, kanske ngn dag i veckan med..
godnatt å puss

kom nyss hem!

kom nyss hem ifrån skolan.. slutar egentligen 15.20 men jag är redan hemma å klockan är ju bara 14.07 :o skolkar för först ggn på 4 dagar hehe. men det är bara en engångsgrejj... segt att skolan har börjat igen men snart är det iaf helg igen, skönt det. jag sitter här å väntar på vicy å funtar på å göra pannkisas, fett gott.. ska göra pannkakor nu iaf å spara ngr till vicy, hehe.. kanske ska till sandviken imorgon också skönt å komma bort ifrån vallentuna, sthlm överhuvudtaget..
puss å kram, nyp på stjärten <3


fixa inför godnatt =)

nu kom jag nyss hem ifrån nova.. vi hade möte där, jag, sara, daniella och nova personal. men det är ju inte för vi varit dumma hihi, vi gör en överraskning.. nu ska jag duscha å borsta tänderna å allt sånt dära, sen ska ja kolla tv å sova inför skoldagen imorgon.
så godnatt allihopa, jag skriver imorgon igen..

VÄRLDENS BÄSTA FILM

raise your voice är den bästa filmen jag någonsin sätt, åååh en film värd att se. jag lovar er ni ångrar er inte!







ååååååååååååh, kolla lxm killen :o HAN ÄR SÅ FUCKING SNYGG!

<3

dålig uppdatering jag vet.. ska försöka bli bättre. men skolan har ju börjat sen drar jag alltid till nova efter skolan och hänger där å drar hem å käkar om jag inte käkar där o sen kommer jag hem vid 9-10 tiden då duschar jag å sen fixar jag mig i ordning å sen går ja å glor på tv tills jag somnar.. men idag drog jag hem, behövde det fan. men måste till nova vid halv 8, då är det "möte" vi ska göra en överraskning för brudar, jag sara å daniella.. =) snart blir man väl skoltrött oxå, börjar redan bli det alltså å det är fanimej inte bra alltså..

såhär ser det ut på nova, lite bilder är inte hela nova..
här är ingången


cafeterian är rakt fram å lite soffor å bord å stolar =)


tv å playstation (svavfel) å soffor.. en trappa upp till där man kan spela in låtar å till där personalen sitter ibland å ett softarrum finns där ocksåå..


biljardbord och pingisbord..


nova är inte helt klart heller dom ska få datorer å lite sånt där skit också, hehe =) och tog inte kort på hela nova, menmen det är där jag hänger efter dagarna å så, röj där vetni ;)

första skoldagen

idag började jag i skolan, var ju självklart närvös men mötte ju många man kände så var ju inte helt ensam och går ju i samma klass som vicy å jossan.. man samlades i cafeterian å sen skulle man till aulan alla som började 1an. dom ropade upp ens namn, skämmigt. sen fick man gå iväg med sin klass. jadu, våran klass var ju kanske inte den bästa men det kommer väl å funka. men iaf, första skoldagen avklarad, känns jävligt skönt iaf.

skolstart imorgon

imorgon börjar jag i skolan. ska börja gymnasiumet å fy vad skämmigt. helt ny skola, helt ny klass & ska gå i en vanlig skola. det blir som det blir, men nu ska jag iaf duscha å kolla tv å ta en sista cigg å gå å sova.. så godnatt allihoppa <3

nya favoritlåten!

har fått en ny favoritlåt, Keri Hilson - Knock you down


funderar på å pierca om mig..

shululululululu alla sötnosar
idag funderar jag på å pierca om mig eftersom jag har tagit ut alla mina piercingar vid läppen.. har kanyler å piercing men jag vet inte fall jag vågar. men har velat haft där jag ska ta skit länge, så varför banga lxm? men skolan börjar imorgon och kul å komma med svullen läpp då lxm, hehe.. menmen, får väl se senare om jag har piercat mig eller inte.. har ju tagit alla mina andra piercingar själv men har blivit versta fegisen efter jag piercade undernaveln eftersom det gjorde ju så JÄVLA ONT!
men det är iaf där jag vill pierca mig ååååh det är ju bara så jävla snyggt.


fredagen

hänt mycket i helgen eller iaf i fredags.. först drack vi lite jag bergs och becca å hade det mysigt. vi drar till kragsta å träffar massa folk där. jag säger till en brud att jag tyckte hon var fjortis å det är lxm sanningen å det är inte bara jag som sagt det. men tydligen hade hon tagit åt sig av det, fråga mig inte varför.. hennes "kille" som jag då har känt i 4 år eller nått sånt han kommer å tar stryptag på mig å slår mig.. sen hade han tydligen dragit ner massor på marken å allting, han å jag är inte vänner.. offrar man 4 års vänskap pga en brud man tkr om? skulle iaf jag inte ha gjort, men visst han gjorde sitt val nu så vad ska jag göra åt saken lxm..  fältarna å allting kom vi snackade med dom, sen skulle vi slå en brud.. hon var tydligen vid tunaskolan då, men det var ju bara lögn. jag malin och bergs går upp dit men fältarna hämtade oss å skjussade oss till centrum igen.. jag ser bruden i centrum å ja hade en hundbajs påse i handen, jag säger till henne skit här eller stryk var lite roligt, men hon sket aldrig i den :( höhö.. sen efter allt strul kom en massa snutbilar å ena snuten e skit snygg å skit snäll oxå.. sen åkte vi hem å då mötte vi tobbe å så följde han med in till mig ett tag å becca å malin sov hos mig den natten. det var min fredag, hoppas ni hade en lika rolig fredag. haha :P

jag innan vi började dricka..


bergs när vi drack


becca när vi drack




happy me när vi drack

<3

sitter hemma hos mig med vicy just nu och lyssnar på jimmy jansson.. (a) ikväll ska jag dricka lite med mina tjejor, vet inte vart vi ska vara. en fest i väsby finns det iaf tydligen :) väntar på att bergs ska käka klart sen ska vi åka och hämta två plattor öl, har damsugit hela jävla huset idag för att ha råd med en platta, vad ska ni alla andra göra ikväll? :)

feeeest väntar!

ikväll blir det fest, hoppas ni får det en trevlig helg allihoppa.. å på måndag börjar jag skolan^^ "suck"

<3

igår vart det ingen uppdatering, hade inte tid.. var först hemma hos becca och fixade oss sen drog vi hem till en vän som hade fyllt 20 och grattade henne sen fixade vi krök och så krökade jag becca och bergs och det var jävligt mysigt. nu har jag just duschat och ska snart till centrum och möta vicy och köpa cigg med becca.. skriver mer senare, puss och kram <3

<3

shulululu =)
jag vaknade nyss och klockan är lxm bara 11 :o brukar ju egentligen sova till ah 1-4 men nej nu jävlar har ja börjat vakna tidigt, höhö.. jätte många har typ börjat i skolan nu, eller ah min lillebror har det och massa andra men fan jag börjar ju inte förens på måndag.. längtar till skolan på ett sett men kommer ju ångra mig senare när man gått ett tag.. nu ska jag göra te och gå ut och röka puss och smek.

god natt snart för mig

Nu ska jag gå och göra en hemlig grejj, ta en godnatt cigg och borta tänderna. så nu säger jag godnatt till er som sover och till er som inte sover..

ps: har 3 bilder till från målningen, klart ni vill se dom så självklart lägger jag upp dom ;)
jag och vicy ofc


jasse och jag


embla


killar, killar, killar!

nu har jag faktiskt skrivit ett gb till J på pa och hoppas faktiskt att jag får ett svar tillbaka på det jag skrev, jag har bombat han och allting han svarar aldrig och det är ju en jävla sak jag vill veta.. killar är svåra ibland alltså, ibland tkr dom om en och saknar en och helt plötsligt finns man inte i deras värld något mera det är verkligen ingenting jag inte förstår.. jag har haft 1 helt jävla seriöst förhållande som verkligen var ngnting som jag aldrig i hela mitt liv ville förlora, och när jag verkligen förlorade han då rasade hela min värld ihop. blev deppig satt hemma gick inte till skolan, duschade inte, jag gjorde ingenting. jag lekte bara sjuk..

där är vi på kortet, alltså jag och mitt käraste ex!
jag har kommit över han nu (?) har gått ungefär 8 månader eller mer sen det tog slut emellan oss och vi var tillsammans i 8 månader och jag kan säga att jag hittade ju en ny kille, men han var ju bara skit.. men om jag ska vara riktigt jävla ärlig så spelar det nog ingen roll hur lång tid det går eller någonting utan jag kommer alltid att sakna den där tiden med mitt ex, för han var den bästa, jag skämdes inte över någonting, den tiden alltså kan säga fuck killar men inte han.. visst han dumpade mig och jag vart jävligt sårad men han lyssnade fortfarande på mig snackade med mig när jag mådde så jävla dåligt.. jag hoppas verkligen med hela mitt liv, allting kommer direkt ifrån hjärtat att han hittar den bästa tjejen i världen, någon han verkligen mår bra av att vara med, för den här killen visst som fan kan han vara skit men han är den BÄSTA killen som finns, alla snälla flickor TA HAN! =)

vandring =)

hej alla mina sötnosar. nu ska jag och becca börja gå varje dag, gå spåret, lite motion behöver man ju! idag gick jag och mina grannar erika och becca och vi gick till ip sen gick vi 0,9 spåret ner mot centrum och köpte ciggaretter och tog bussen hem igen (a) lite fuska måste man ju faktiskt göra första gången.. det regnade ju faktiskt, är helt blöt just nu.. sitter i ett par svarta mjukisbyxor och en brun tjocktröja och lyssnar på musik och skriver i bloggen just nu, myspys.. enda som saknas är en kille.
händer i helgen då folket? jag har faktiskt planerat lite. ska dricka lite med mina flickor på fredag och bergs kanske ska sova hos mig, det ska bli mysigt, länge sen vi flickor umgicks och drack och hade det mysigt, jag längtar! =)

juste hittade ännu en till bild från när vi målade, på mig och vicy och precis när vi börjat målat!


sötnosen jennie tog ju lite bilder och här är en av dom hon tog, kanske kommer fler senare bitches <3

jag kanske ska bli målare, eller vad tkr ni? ;)

skrev aldrig vad som hände igår, det hände inte så speciellt mycket.. vicy sov hos mig och vi drog ner till centrum vid 2 tiden och hälsade på dom som var där och snackade lite skit. vi väntade tills klockan skulle bli 3 för då öppnar ju nova. vi drog dit vid 3 jag vicy och 3 brudar till och så kommer vi in dit och dom frågar oss om vi ville måla och självklart ville vi det, alla vi målade utom jennie som inte ville förstöra sina kläder, det vart faktiskt jätte fint..
eller vad tkr ni? den väggen målade vi bara helt blå


& den här fick vi göra handavtryck på! (:


vi kletade in våra händer i målarfärgen..


och vicy och jag gjorde handmärken på varandras rumpor.


och sen tog vi å varandras tuttar (:


och såhär snygga var vi 4 efter det..


Söndag

nyduschad och har satt på mig lösnaglar.. nu känner jag mig fräsh iaf, väntar på maten. kött och bakad potatis, MUMSSS!

väldigt gammal bild!



Tv, sen fixa mig! =)

nu ska jag kolla tv, sen ska jag duscha och sminka mig.. Hörs sen <3


jag i bulgarien, vill tillbaka dit!

sötnosar <3

igår var jag på the voice ett tag o fyfan aldrig mera dit alltsåå.. :O fjortisar som springer runt och uuusch, och juste såg kissie visste e jag tuff, hahah! lika ful i verkligheten som på kort var hon alltså, palla henne(?) men ist för att vara på the voice hela kvällen så skulle becca in till stan på crusing och har ju inte träffat henne på sjukt jävla länge alltså så jag drog ju och mötte henne och fyfan det regnade och vi hittade typ inte varandra men till slut så gjorde vi de :D så sov jag hos henne också..

 menmen händer idag då? jag vet inte riktigt själv vad jag ska göra vicy fyller ju år ska träffa henne senare i think.. :)


o ngn har tagit sönder hennes moppe och det är inte okej! hur kan man vara så jävla fittig och förstöra ngns moppe, du som har gjort det borde skämmas och får jag reda på vem du är så jävlar alltså, man gör fan inte sånt alltsåå! finns vissa gränser..
menmen, skriver senare älsklingar

mina födelsedagsbarn! =)

sitter just nu hemma hos becca hon städar. hon fyllde ju år i fredags hela 17 år grattis till henne lxm, så idag ska dom ha kalas hemma höhö^^ :P vcy fyller år idag också 16 år blir hon stort grattis till dom två! :D

väldigt dåligt uppdatering, I know..

väldigt dålig uppdatering jag vet, men som sagt pallar inte blogga så jävla ofta nu heller så jag bloggar ibland då jag har ork .. =) snart börjar skolan, det är lite mer än en vecka kvar för mig, jag börjar den 24.. Ska gå i samma klass som vicy, beteendevetenskap. läskigt och börja i en helt ny skola och börja i en stor klass osv, eftersom jag har ju gått i en cp skola.. :o får se hur det kommer gå..

men idag iaf har jag sovit och varit på nova, filmkväll ikväll på novish ;) jag, elba, vicy, lejla, natale, alexis o 3 fältare åkte i en å samma bil och hyrde film, trångt. Svar : ja, jävligt trångt :P nu väntar jag på käk sen blir det nova hela kvällen o glo på film, fett med skönt alltsåå och fett bra nova har öppnat igen =)

aja puss och smek bitches <3

jag gillar fajt.. :)

det var väldigt länge sen jag skrev utom det dära innan, det har hänt rätt mycket och har inte orkar blogga så jävla mycket.. det har varit bråk. en brud visade o skickade runt en video på när min bestis o en kille knullade, hur snällt är det egentligen? hade någon gjort så emot mig hade jag slagit ihjäl människan personligen, men min bestis var för snäll.. först så lurar dom dit henne genom o säga " jag vill snacka med dig jag tar med mig lillsara bara " vi kommer dit jag o bestis o typ 4 st till.. och den här bruden hade sagt till en annan kompis till oss " rör du mig skickar jag mina kompisar på dig, jag känner hela vallentuna du känner bara dit lilla gäng " vi var typ hennes kompisar, så då puttade den ena bruden på henne och sa " nu har jag rört dig vad ska du göra nu " .. sen snackar D med henne och då så puttar min bestis på henne eftersom hon hade visat runt en video på när hon knullar.. sen ger en ful brud min bestis en bitchslap och då puttar bestis på henne och sen så puttar den fula bruden tillbaka, ah och sen så säger 4 st av kanske 20 st eller mera att bestis sparkade på henne när hon låg ner och det stämmer så fan heller. ååååååh pass på er, ni trodde ni hade vänner, ni gjorde bort er ni får oss emot er. hoppas ni kommer långt med era falskheter =)

föresten jag har fått två nya favoritlåtar också,
ison och fille - jag skrattar idag.
ken ring - nu måste vi dra.
DOM ÄGER!


hej, jag har lite damp just nu =)

okej nu förstår jag inte riktigt, ena sekunden ber du om ursäkt till vicy andra ska du typ slå henne? kan du bestämma dig.. du går inte ut för du vill inte träffa mig och vicy, men lilla gumman SKRIV FAN HELLER OM OSS I DIN BLOGG DÅ.. du är inte så tuff som du tror, skriver att vi är töntar att vi ska skaffa oss ett liv? vem är det som ska göra det egentligen utav oss tre? alltså du gör bara bort dig själv att du inte förstår det, att dina vänner är falska emot dig, det är ju nästan det som är det roligaste. du och din nya bästa vän, ni passar.. knullar varandras pojkvänner, ni kan ju knulla varandras sen om ni lyckas få en kille ngngång..
aja palla töntar som DIG, visa dig inte ute det är nästan bäst! =)

hemma igen.

har kommit hem nu.. eller ah det var ett tag sen. men vill tillbaka, får ju endå bara höra skit när jag kommer hem, åh föresten, fuck killar jag ska bli lesbisk! :)

sista dagen i bulgarien!

nu e det sista dagen kvar och det kenns skont men endo inte, alltso vill hem lite men endo vill jag stanna.. jag komer sakna strenderna, vermen, solen, alltiiing! menmen imorgon kommer man hem och treffa vicy, det e det jag lengtar till iaf! :) och becca ockso men hion kanske e i sandviken ner jag kommer :( menmen, snart ska jag eta iaf, klockan e 10 over 6 her, gor bara en timme frammot men imorgon kl 1 i svensk tid alltso do jevlar e jag i sverige igen om det itne e massa knas med forseningar och grejer men hoppas inte det.. sen ska jag sova snart ockso vafan ska upp halv 7 eller do kommer bussen och hemtar oss, fett segt.. aja pusspuss alla  <33

bulgarien igen

idag har det inte varit verldens besta veder eller lite molnigt och sont och imorgon ska det typ regna (?) ngn som vet? man vill ju inte ha regn det har vi ju typ endo i sverige hela tiden, och just nu ner jag okt bort so har det blivit sjukt fint veder i sthlm och typ overallt, kul lxm. hehe.. det e versta vogorna ute i havet fett kul, hahah ja holler typ po o drunknar hela tiden fan :P ojusste senaste inlegget skrev jag ju att vi skulle till sunny beach och visst gjorde vi det, jag hittade lite saker der.. ett par jeans, tjocktroja, skerp, plonbok och en limpa ciggaretter, men ska shoppa lite mera innan jag oker hem iaf ett eller tvo linnen ockso, dom e fett snygga her, menmen hur mor alla ni der hemma do? vad gor ni for ngnting? saknar hem men endoo inte, vill stanna typ en vecka till men kan ju inte det .. :( kommer hjem snart iaf, po sondag vid 1 tiden po dagen er jag i sverige igen om det inte er ngr forseningar..
men ni for ha det best der hemma, jag saknar er alla :)

bulgarien

nu e man i bulgarien sjukt fint veder och allting, vill aldrig oka hem :D visst lengtar man hem lite men fyfan vad skont det e och slippa kalla sverige.. hehe. ja man gor vel ingenting speciellt om dagarna egentligen solar badar och eter. jag ot ngnting jette gott idag hehe,  pommesfrit och kykling och ngn gegga inrullad i pannkaka, hehe :) senare idag ska vi till sunny beach o kolla lite kleder och sont, hehe :)
saknar er alla der hemma men speciellt, J min sotnos vicy och becca! hehe :)
hoppas ni har det fint veder hemma o jag kommer sekert uppdatera ngngong igen her i bulgarien, ha det bra nu <333

hejdå sverige, hej bulgarien

hej då alla cuties, nu drar jag! sista inlägget, kommer nog vara inne på datan lite i bulgarien och uppdatera lite.. kl 6 går flyget och hoppas jag nu inte kraschar, fan önska mig lycka till!!!! är i bulgarien kl 10 enligt deras tid och 9 enligt sveriges tid. kommer sakna många men speciellt, min syster vicy & min bästavän becca. kommer hem på söndag igen vid kl 1 enligt svensk tid! =)
ha det nu bra i sverige, för jag kommer ha det sjukt bra i bulgarien sol och värme och baaadaa! :D



jag saknar MITT HÅÅÅÅÅR! :'(

bulgarien om ngr timmar

om några timmar åker jag till bulgarien.. halv 4 på morgonen, alltså om ngn timme sådära åker vi till arlanda, WHOHOEE.. är med vicy nu hon åker hem när jag åker till arlanda, min söta syster vill vara med mig tills jag åker, heh. bloggar lite innan  jag åker, sakna mig och kommer hem om en vecka igen alltså nästa söndag. pussochkram <3

J MIN SÖÖÖÖÖÖÖTNOS!



RSS 2.0